Sofia Vergara en Joe Manganiello verloofd

De sterren uit 'Modern Family' en 'True Blood' zijn bij elkaar sinds juli vorig jaar.

Entertainment News heeft bevestigd dat actrice Sofia Vergara (Four Brothers) en Joe Manganiello (Sabotage) officieel verloofd zijn. Het nieuws ging al een tijdje over het net, voornamelijk omdat ze in Los Angeles gezien waren rondom juweliers, maar nu heeft een bron het laten weten. De 38-jaar oude ster uit True Blood vroeg de 42-jarige Colombiaanse ten huwelijk tijdens de zonsondergang op kerstavond.

"Ik heb nog nooit eerder twee mensen zo werkelijk verliefd gezien," vertelt de insider. "De manier waarop ze tegen elkaar praten, elkaar aanraken. Het is ongelofelijk." De twee zijn sinds juli 2014 een stel. Het gebeurde niet lang nadat Vergara haar relatie met Nick Loeb beëindigde. Zij waren ook verloofd, twee jaar zelfs, maar zagen elkaar te weinig. Hierdoor besloten ze er een punt achter te zetten.

Mochten ze daadwerkelijk gaan trouwen, dan zal het voor Manganiello de eerste keer worden. Vergara, daarentegen, stapte al eerder in het bootje des huwelijks. Dat was in 1991 met haar schoolvriendje Joe Gonzalez. Samen kregen ze een kind (Manolo) en namen afscheid van elkaar in '93.



NieuwsFilm

meest populair