Wordt Ty Simpkins in de toekomst Iron Man?

Het jochie dat Robert Downey Jr. in Iron Man 3 bijstond, zou het stokje over moeten nemen.

Moviepilot heeft een nogal vergezocht gerucht over de toekomst van Robert Downey Jr.s Iron Man. De acteur zal de rol tot 2019, als Avengers: Infinity War – Part 2 uitkomt spelen. Daarna is het de vraag wat er zal gebeuren met zijn personage. Maar we weten van Marvels studiohoofd Kevin Feige dat hij de rol ziet als een James Bond. Kortom: andere acteurs kunnen het stokje overnemen.

Er is nu een gerucht dat de dertienjarige Ty Simpkins, die in Iron Man 3 de rol van Harley Keener speelde, een jongetje dat Iron Man hielp, in de toekomst de rol op zich zou mogen nemen. Movie Pilot schrijft dat hij de rol krijgt in Iron Man 4, dat in 2019 zou verschijnen.

Reden om dit allemaal met een enorme korrel zout te nemen is er genoeg. Het is nog lang niet zeker of er überhaupt ooit een vierde film over Iron Man komt en wie weet wil Robert Downey Jr. dan toch weer verder. Hij zou eerder stoppen na Iron Man 3, maar verlengde zijn contract al twee keer. Voorlopig is het dus nog heel erg lang afwachten tot we meer weten.



NieuwsFilm

meest populair