Kaley Cuoco verdedigt neus operatie

Daarnaast vertelt de 'Big Bang Theory'-ster dat ze blij is met haar borstvergroting.

Omdat ze al een aantal jaren niet goed door haar neus kon ademhalen vanwege een beletsel in haar neusholtes, onderging actrice Kaley Cuoco (tv-serie The Big Bang Theory) afgelopen maandag een operatie. Toen er foto's, van haar in het ziekenhuis, op het internet verschenen, achtte mensen dat het om een neuscorrectie ging. De 29-jaar oude Amerikaanse probeerde dit als volgt recht te zetten:

"Voor alle haters daarbuiten die sowieso gaan haten, laat mij jullie bij deze informeren dat ik in jaren niet als een normaal mens door mijn neus kon ademen. De operatie verandert mijn leven. Dat gezegd hebbende, ook al had ik mijn neus laten aanpassen (wat ik niet gedaan heb) dan zou ik dat evenzo van de daken schreeuwen."

Gedurende het filmen van de sitcom 8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter veranderde Cuoco - toen ze 18 was - ook al iets aan haar lichaam: haar borsten. Zij noemde dit "de beste beslissing doe ik ooit gemaakt heb. Ik had geen borsten!" vertelde ze jegens Redbook Magazine. "De ingreep was het beste wat mij overkwam! Ik voelde me altijd aan de kleine kant. Mijn implantaten gaven mij veel meer vertrouwen in mijn lichaam. Ik houd van ze. Ik deed het niet om een pornoster te worden of om er heet en sexy uit te zien." Ze gaf vorig jaar in april al eens aan: "Ik ben er super blij mee. Ik zou de beslissing in een hartslag weer nemen."



NieuwsFilm

meest populair