Jeremy Renner en zijn vrouw uit elkaar

Ze waren nog geen jaar getrouwd.

Na een huwelijk van 10 maanden hebben acteur Jeremy Renner en zijn vrouw Sonni Pacheco besloten niet meer verder te gaan. Entertainment News en TMZ hebben de wettelijke documenten in hun bezit gekregen die naar de scheiding verwijzen. In de papieren staat vermeldt dat Pacheco de echtscheiding heeft aangevraagd wegens tegenstrijdige verschillen die tussen het duo voorvallen. De Avengers: Age of Ultron-acteur onthulde onderlaatst in september dat zij in het geheim getrouwd waren.

Het ziet er tevens naar uit dat de scheiding een lelijke wordt. Pacheco wil naast de splitsing ook haar paspoort en identificatiekaarten die Renner blijkbaar niet heeft teruggegeven. Ook eist ze dat hun één jaar oude dochter, Ava Berlin, bij haar komt wonen. Het is wel de bedoeling dat ze allebei de voogdij over het kind behouden. Daarnaast moet de 43-jarige Renner een nieuw vervoersmiddel regelen, want Pacheco gebruikt de Range Rover die zij samen hebben aangekocht. Als laatst gaf ze aan dat haar ex-man de huur van haar tijdelijk verblijf moet uitkeren en tevens de onkosten van het verhuizen moet dekken.

Volgens Entertainment News zat de breuk er aan te komen. "Het was al een poos aan het opspelen. Ze gaan niet goed met elkaar om. Het zal lelijk worden. Zijn grootste prioriteit is de baby en hij zal voor de volledige voogdijschap strijden als dat moet. Hij geeft alleen maar om het vaderschap. Dat voert hij geweldig uit. Hij maakt zich echter zorgen dat zijn vrouw terug naar Canada gaat met hun kind."

Merkwaardig genoeg werd er ook verteld dat het huwelijk enigszins kansloos was. "Jeremy wilde een punt achter het huwelijk zetten op het moment dat ze eraan begonnen. Hij wilde ervoor zorgen dat Ava een liefhebbende familie had en hij probeerde het in stand te houden. Het is heel erg triest, want Jeremy houdt ontzettend veel van Ava en hij haat het dat ze met gescheiden ouders zal moeten opgroeien."

Renner gaf een periode geleden nog aan dat zijn kind alles voor hem betekende. Hij plaatste Ava, die in maart 2013 geboren was, boven zijn vrouw.



NieuwsFilm

meest populair