Eva Mendes en Ryan Gosling groeien uit elkaar

En dat drie maanden na de geboorte van hun dochtertje.

De relatie van Eva Mendes en Ryan Gosling staat op springen. De twee zouden amper praten en elkaar weinig zien. Sinds de geboorte van dochter Esmeralda, die drie maanden geleden is geboren, zou het stel apart leven. "Het is niet alleen dat ze het moeilijk vinden om nieuwe ouders te zijn en daarom ruzie hebben, Eva heeft hem echt verstoten."

Ryan Gosling is in Atlanta voor opnames van een nieuwe film, maar Eva Mendes is niet naar hem toegekomen. "Hij reist nu ontzettend veel heen en weer om zijn dochter maar te zien. Eva heeft geweigerd een paar maanden bij hem te komen wonen."

Eva Mendes zou, sinds de geboorte van haar dochter, slechts één keer naar buiten zijn geweest. "Ryan heeft haar al een paar keer gezegd dat ze naar buiten moet voor frisse lucht, maar ze wil echt niet."

De actrice gaat volgens bronnen de volledige zorg van hun dochter op zich nemen mocht de relatie tot een einde komen. "Eva vindt dat zij daar recht op heeft, zij heeft de afgelopen maanden met Esmeralda thuis gezeten terwijl Ryan gewoon aan het werk is."



NieuwsFilm

meest populair