Michiel Huisman had genoeg van acteren in Nederland

Vijf jaar geleden vertrok de acteur naar de Verenigde Staten.

Vijf jaar geleden vertrok Game of Thrones-ster Michiel Huisman naar de Verenigde Staten om zijn acteercarrière daar een kans te geven. Hij had genoeg van acteren in Nederland.

De acteur vond dat hij in Nederland te weinig kansen kreeg en het voelde volgens de acteur of hij was overgeleverd aan die ene film of serie per jaar. Hij wilde graag meer opties hebben en besloot daarom deze grote stap te maken. Michiel is de aankomende tijd zeker niet van plan om aan een Nederlandse productie mee te werken.

De acteur wil nu vooral genieten van het succes dat zijn rol in Game of Thrones hem heeft gebracht. Hierdoor krijgt hij namelijk meer films aangeboden dan hij kan doen.

Toch kent het succes volgens hem ook een andere kant. Zijn vrouw, actrice Tara Elders, moest haar carrière opgegeven om met hem mee te gaan. Een ander nadeel is dat Michiel, zijn vrouw en hun 7-jarige dochtertje hun familie en vrienden soms maanden niet zien omdat ze voor opnames ver weg zijn. De acteur noemt het een 'hoge prijs', maar hij benadrukt dat de positieve dingen nu nog veel zwaarder wegen dan de negatieve.



NieuwsFilm

meest populair