DVD releases week 51

Met o.a. Guardians of the Galaxy en Into the Storm.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Guardians of the Galaxy (2014)

Regie: James Gunn

Peter Quill, een intergalactische politieagent, komt in het bezit van een mysterieuze bol die toebehoort aan Ronan. Hij is een machtige slechterik die uit is op slechts één ding: heerschappij over het universum. Om uit Ronans klauwen te blijven, sluit Peter zich aan bij een groep bijzondere huurlingen, bestaande uit Rocket, Groot, Gamora en Drax the Destroyer.
Bekijk de afbeelding

Into the Storm (2014)


Het dorpje Silverton wordt verwoest door een onverwachte reeks krachtige tornado's en de inwoners krijgen ook nog een lading monsterlijke cyclonen op hun af. Waar de slimme mensen schuilen, zetten stormjagers alles op alles om dichtbij te kunnen komen.
Bekijk de afbeelding

As Above, So Below (2014)


Een stel jonge ontdekkingsreizigers gaat op zoek naar de rijkdommen onder de straten van Parijs. Hier liggen kilometers aan gangenstelsels, de eeuwige rustplaats van talloze zielen. Eenmaal beneden ontdekt de groep het duistere geheim achter deze stad der doden.
Bekijk de afbeelding

20,000 Days on Earth (2014)


Deze openhartige documentaire is een verrassende reconstructie van 24 uur uit het leven van muzikant, schrijver en artiest Nick Cave. Op zijn 20,000ste levensdag duiken we samen met hem in zijn archief, vergezellen we hem tijdens een sessie met zijn psychotherapeut en maken we kennis met een aantal sleutelfiguren uit zijn carrière. Zo gaat hij in gesprek met acteur Ray Winstone, popster Kylie Minogue en bandleden Blixa Bargeld en Warren Ellis. Het resultaat is een inspirerende kijk op wat deze man een mythe maakt.
Bekijk de afbeelding

Burning Palms (2010)


Een verhaal over vijf onderling verbonden verhalen die zich afspelen in Los Angeles. Er bestaan geen taboes meer, als elk personage richting een duister en vaak komisch lot drijft.
Bekijk de afbeelding

The Levenger Tapes (2013)


In een afgelegen stadje, bekijken detectives elk frame van een gruwelijke videoband, waarmee ze erachter hopen te komen wat er gebeurt is met drie vermiste studenten. De beelden worden steeds gruwelijker, als ze studenten de bebloede jurk van een achtjarig meisje vinden in het bos en het op zich nemen haar te vinden. Het vermiste meisje en de vermiste studenten blijken verbonden en de detectives proberen de puzzel op te lossen, voordat het te laat is.


NieuwsFilm

meest populair