Sony werkt aan 'Ghostbusters' spin-off met Channing Tatum en Chris Pratt

En Ryan Gosling wil de mannelijke hoofdrol in de reeds geplande Ghostbusters-film.

Binnen circa twee jaar kunnen we ons opmaken voor een derde Ghostbusters-film, geregisseerd door Paul Feig en met vier vrouwen in de hoofdrol. Uit een gehackte Sony e-mail blijkt dat de studio ook werkt aan een spin-off. The Daily Beast meldt dat Channing Tatum het idee van de spin-off heeft geopperd en hij wil samen met Chris Pratt in de film spelen.

In een e-mail van Tatum aan Amy Pascal, baas van Sony, zou het volgende staan: "Laat ons de wereld The DarkSide tonen en laat ons het bevechten met alle epische pracht van een GROTE BATMAN BEGINS FILM. Ik weet zeker dat we er een grote franchise van kunnen maken. Leuke avontuurlijke gekheid. KOM MAAR OOPPPPP!!!"

Een dag later zou Hannah Minghella, een pief bij Columbia Pictures, het idee van Tatum naar Pascal hebben gestuurd, inclusief de suggestie om Captain America: The Winter Soldier-regisseurs Anthony en Joe Russo aan te stellen als producenten. Feig zou al in onderhandeling zijn om ook de spin-off te regisseren.

"De Russo's, Channing en Reid Carolin hebben flink gebrainstormd en willen een compleet nieuwe mythologie die meerdere films zou moeten voortbrengen (zoals Nolan Batman herintroduceerde)," aldus Minghella. "Ze willen het enerzijds super eng maken, anderzijds super grappig. Ze zijn dol op het idee dat ze sterfelijke helden zijn die geloven in het paranormale en de enige zijn die de mensheid kan redden van een paranormale bedreiging."

Uit weer een andere mail blijkt dat acteur Ryan Gosling graag een rol krijgt in Sony's reeds geplande Ghostbusters-film. Volgens de berichten zou er slechts één mannelijke rol zijn en die zou Gosling bijzonder graag invullen. Sony zelf zou Gosling liever zien in Sinister Six of de Steve Jobs-biopic. De laatste film is ondertussen naar een andere studio verhuisd en heeft Michael Fassbender in de titelrol.



NieuwsFilm

meest populair