Zoe Saldana bevallen van tweeling

Ze breidde vorige week haar familie uit en het nieuws kwam van het weekend naar buiten.

De 36-jarige actrice Zoe Saldana is vorige week maandag niet door één, maar door twee ooievaars bezocht. Dat meldt The Daily Mirror. Samen met manlief Marco Perego beviel ze van twee zoontjes. Een bron vermeldt tevens dat het tweetal ontzettend opgewonden is. "Ze zijn door familie en vrienden omringd. Het enige wat Zoe en haar man van belang vinden is de gezondheid van hun baby's."

Saldana trouwde in de zomer van 2013 met de 35-jaar oude Marco Perego, een Italiaanse kunstenaar. De 23ste van juli, dit jaar, onthulde de Guardians of the Galaxy-actrice dat ze zwanger was en de dag daarop vertelde zangeres Britney Spears dat het om een tweeling ging. Saldana en Spears speelden 12 jaar geleden samen in de film Crossroads.

De aankomst van twee kinderen is voor Zoe Saldana geen probleem, want ze wil namelijk een groot gezin hebben. "Ik ben Latijns. Wij starten vroeg met kinderen krijgen," vertelde ze terug in 2012. "Op je tweeëntwintigste wil je gewoon een klein kind vasthouden! Twee, drie, vier of vijf kinderen... Het maakt mij niets uit. Ze zijn zo overheerlijk. Ik hou van de spanning, de luidruchtigheid van een luide kamer vol met blaffende kinderen. Ik ben eigenlijk zelf ook een kind. Ik kan goed omgaan met dieren en kinderen. Ik snap ze, ik begrijp ze perfect. Een kind spreekt voornamelijk minder wartaal dan een volwassene."

Wat betreft haar acteercarrière zal de geboorte van haar kinderen geen hindernis zijn. "We zullen alles uitwerken wanneer het zover is," verzekerde ze Entertainment Weekly een paar maanden terug. "Ik moet bekennen, ik ben zeer gelukkig. De producers en bedenkers van de projecten waarin ik heb gewerkt, waaronder Avatar en Star Trek, zijn goedaardige mensen. Zij begrijpen mijn situatie. De meeste van hen zijn ook ouders." Daarnaast grapt ze over de wachttijd: "Ze hebben geen keus! Ik ga mijn kind niet van mijn borst afrukken zodat ik kan werken. En als ik dat wel doe, dan moet je me maar misschien niet inhuren, omdat ik blijkbaar bereid ben alles te doen."



NieuwsFilm

meest populair