Russo's regisseren 'Avengers: Infinity War' en willen 'Spider-Man' produceren

Sony Pictures wilde graag Sam Raimi terug voor de Spider-Man franchise.

De hack van het Sony-netwerk begint ondertussen heel wat informatie op te leveren over hoe er wordt nagedacht om de Spider-Man franchise een impuls te geven. Dit keer wordt duidelijk dat Sony Entertainment baas Amy Pascal een aanbod van het duo Anthony en Joe Russo heeft gehad om hen de Spider-Man franchise te laten produceren. Beide heren zijn uiteraard bekend van Captain America: The Winter Soldier (2014) en Captain America: Civil War (2016). En ze blijken nu ook de Avengers 3 tweeluik op te pakken.

In een e-mail van de Russo Bros. staat het volgende: "Erg jammer dat de onderhandelingen met Marvel niet zijn geslaagd". Hiermee verwijzen ze naar de poging om Spider-Man een cameo te geven in Civil War. In de mail geven ze ook aan dat ze zowel Avengers: Infinity War - Part 1 (2018) als Part 2 (2019) gaan regisseren. Ook blijkt dat ze daarvoor eerst nog de titel The Gray Man regisseren voor Sony.

In een volgende mail stelt Joe Russo Sony baas Pascal voor dat hij en zijn broer de Spider-Man franchise zouden kunnen gaan produceren voor Sony. Hij geeft hierin overigens wel aan dat hij inziet dat het "een lastig voorstel" is. Dit aangezien de producten op dit moment Matt Tolmach en Avi Arad zijn. De website die dit alles heeft weten te ontrafelen - overtice.com -, zegt dat Pascal vooralsnog niet heeft gereageerd op het aanbod.

De website wist nog meer opvallende zaken uit de e-mails op te maken. Zo sprak Pascal zichzelf tegen door enerzijds een suggestie te doen om Sam Raimi te laten terugkeren en anderzijds hem juist af te serveren met de tekst "Hij was als Joel Schumacher bij de derde film", uiteraard verwijzend naar Schumachers debacle Batman & Robin. Tevens zou Avi Arad een mail hebben gestuurd waarin hij Pascal zou smeken om Venom een groen licht te geven. Uit weer een andere mail blijkt dat Jeff Robinov, de baas van de Motion Picture Group, Pascal waarschuwt om een deal te sluiten met Marvel.

Uit een bericht van Badass Digest blijkt dat er binnen Sony ook flink wordt nagedacht over The Sinister Six. De website meldt dat er wordt overwogen om Spider-Man aan te laten sluiten bij de Sinister Six om "een waanzinnig sterke vijand" te verslaan. Ook worden Venom en Carnage gezien als personages die een aandeel zouden moeten krijgen in The Sinister Six. Deze Spider-Man spin-off staat vooralsnog gepland voor 10 november 2016.



NieuwsFilm

meest populair