TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Prometheus (2012)

Zaterdag 13 december om 22:35 op RTL5

Prometheus volgt een team archeologen die op Aarde aanwijzingen vinden voor de oorsprong van de mens. Die tekens wijzen naar de duistere uithoeken van het universum, waar ze een angstaanjagende strijd aan moeten gaan om de mensheid te redden.
Bekijk de afbeelding

Alien (1979)

Zondag 14 december om 20:00 op RTL7

Wanneer het ruimteschip Nostromo onderweg terug is naar de Aarde, krijgt het onderweg een SOS-signaal van een andere planeet waarna de bemanning besluit er op af te gaan. Eenmaal op de planeet verlaten enkele bemanningsleden het schip om de omgeving te verkennen.
Bekijk de afbeelding

Komt een vrouw bij de dokter (2009)

Maandag 15 december om 20:30 op RTL8

Stijn houdt van het leven en het leven houdt van hem. Hij heeft een eigen zaak, een prachtige dochter en het lekkerste wijf van het Westelijk Halfrond. Dat hij af en toe van andere vrouwen geniet hoeft zijn Carmen niet te weten. En bovendien, zijn hart is van Carmen, dus wat maakt het uit. Hij is on top of the World. Hij heeft het gemaakt. Maar dan; borstkanker. Zijn wereld stort in. Carmen en Stijn komen terecht in een rollercoaster van ziekenhuis in, ziekenhuis uit, chemokuren en bestraling. Maar hij is er voor haar. Altijd. Hoe vreselijk moeilijk dat ook is. Tussen de chemo's door doen ze of er niks aan de hand is.
Bekijk de afbeelding

Gladiator (2000)

Dinsdag 16 december om 20:30 op Veronica

Keizer Antonius Marcus Aurelius heeft zijn opvolger gekozen: generaal Maximus. De zoon van de keizer, Commodus, weet dit en laat de generaal en zijn gezin na de dood van zijn vader direkt vermoorden. Maximus overleeft echter de aanslag en ontsnapt. Na allerlei avontuern wordt hij gladiator en zweert wraak op Commodus.
Bekijk de afbeelding

The Adjustment Bureau (2011)

Woensdag 17 december om 20:30 op NET5

In The Adjustment Bureau speelt Matt Damon de rol van David Norris, een charismatische praatjesmaker en politicus. Hij lijkt de geschikte man om ooit een grootse, politieke carrière uit te bouwen. Op een dag ontmoet hij de mysterieuze en beeldschone balletdanseres Elise Sellas (Emily Blunt), maar door enkele bizarre omstandigheden geraakt hun relatie nooit van de grond. Hij vermoedt dat er iets of iemand probeert om hen uit elkaar te houden.
Bekijk de afbeelding

Ice Age: Continental Drift (2012)

Donderdag 18 december om 20:30 op RTL4

In deze vierde film gaan Manny (Ray Romano), Sid (John Leguizamo) en Diego (Denis Leary) op een nieuw avontuur nadat hun continent losbreekt. Ze gebruiken een ijsberg als schip en moeten het opnemen tegen nieuwe zeemonsters en piraten terwijl ze terug proberen te komen bij hun vrienden.
Bekijk de afbeelding

The Fighter (2010)

Vrijdag 19 december om 20:40 op Canvas

'The Fighter' vertelt het verhaal van "Irish" Mickey Ward (Mark Wahlberg), een vechter uit Boston die op het punt staat zijn handschoenen in de ring te gooien, als zijn halfbroer, voormalig bokser Dicky Eklund (Christian Bale), na een gevangenisstraf van vijftien jaar weer in zijn leven komt. Om weer met zichzelf in het reine te komen, helpt hij zijn halfbroertje door hem te trainen voor de kampioenschappen in de lichtgewichtcategorie.


NieuwsFilm

meest populair