Al Pacino in gesprek met Marvel Studios

Zien we de ooit zo bejubelde acteur binnen afzienbare tijd in het Marvel Cinematic Universe?

De bejaarde acteur Al Pacino werd maar liefst acht keer genomineerd voor een Oscar, waarvan hij er slechts één won én wel voor Scent of a Woman (1993). Het was gelijk ook de laatste keer dat hij zijn naam zag staan op de nominatielijst van de Academy. In de jaren daarna maakte hij nog enkele zeer aardige films, maar de afgelopen circa tien jaar lijkt hij nog verder weggezakt dat zijn leeftijdsgenoot Robert DeNiro. Marvel Studios ziet echter potentie in Pacino en lijkt een rol voor hem in petto te hebben.

Pacino liet weten dat hij Marvels Guardians of the Galaxy "waanzinnig, vindingrijk en mooi vindt" en hij verklaarde dat hij soort van in gesprek is met Marvel voor een rol in een aankomende titel in het Marvel Cinematic Universe.

Via een Podcast laat Pacino weten dat hij na zijn uitlatingen in gesprek is met Marvel Studios en Marvel-baas Kevin Feige. Als hem gevraagd wordt of er een rol voor hem in het verschiet ligt, zegt Pacino: "Ik kan me voorstellen dat hij een rol voor mij in gedachte heeft die bij me past, of...." Verder maakt hij zijn zin niet af, aangezien zijn telefoon overgaat. "Dit gebeurt iedere keer als ik het over Marvel heb."

Er zijn voldoende projecten waarvoor Pacino in aanmerking zou kunnen komen. Marvel kondigde enige tijd terug titels aan als Doctor Strange, Guardians of the Galaxy 2, Black Panther, Captain Marvel, Inhumans en de tweeluik Avengers: Infinity War.



NieuwsFilm

meest populair