Nicole Kidman heeft een moeilijk jaar achter de rug

In september overleed Kidman's vader aan een hartaanval

Het overlijden van Nicole Kidman´s (Moulin Rouge!, Stoker) vader heeft er voor gezorgd dat de actrice een erg moeilijk jaar heeft gehad. Dat vertelde Kidman tijdens een interview met The Guardian.

Kidman’s vader, Antony Kidman, overleed afgelopen september aan een hartaanval. ”Het was ontzettend moeilijk voor mij. Het was een tragische gebeurtenis voor mijn familie, dus het is niet echt mijn beste jaar geweest,” aldus Kidman. ”Wel wil ik erbij zeggen dat ik nog steeds dankbaar ben om in leven te zijn. Ik ben helemaal niet depressief.”

Ook zakelijk gezien was het niet Kidman’s best jaar. De film Grace of Monaco ontving namelijk zeer slechte recensies. ”Mijn carrière is eigenlijk altijd een achtbaanrit geweest. Ik neem altijd onlogische beslissingen", geeft Kidman als verklaring.

Klein lichtpuntje aan de horizon is de release van de film Paddington, deze film ontving namelijk erg positieve recensies. ”Ik heb in tijden geen film meer gemaakt die mensen een goed gevoel geven. Ik wilde eigenlijk een film voor mijn kinderen maken,” aldus Kidman.

'Paddington' is vanaf 11 februari 2015 te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair