Megan Fox en Brian Austin Green aangereden

Er is niets aan de hand met man en vrouw, maar het ongeluk was even schrikken.

Actrice Megan Fox en haar echtgenoot acteur Brian Austin Green hadden vorige week donderdagavond de schrik van hun leven. Het tweetal reed in een Range Rover, met Green achter het stuur, toen ze plotsklaps van voren werden aangereden door een Mini Cooper. De collisie gebeurde in Los Angeles en de politie heeft bevestigd dat de bestuurder van de Mini Cooper te diep in het glaasje had gekeken. De tot zover naamloze persoon is in hechtenis genomen.

Fox (28 jaar) en Green (41 jaar) liepen geen verwondingen op. Hun kinderen, de twee jarige Noah en baby Bodhi waren niet in de auto. Green heeft naast zijn kinderen met Megan Fox ook nog een 12-jarige zoon, Kassius, van een verleden relatie. Na het ongeluk liet de Beverly Hills, 90210-acteur jegens People Magazine weten in orde te zijn. Hij zei droogjes: "Ik ben in orde. Mijn vrouw is in orde. We kwamen er heelhuids uit. Ik bedoel, ik ben geen dokter, dus ik weet niet of ik 'in orde' in orde ben, maar we zijn nog heel."

Het echtpaar ging de volgende dag naar het 6th Annual Night of Generosity Gala in Beverly Hills waar men hun weer naar de botsing vroeg. Inmiddels bijgekomen vertelde Green: "Het had verkeerd kunnen uitpakken. We hadden het er vandaag nog over toen we boodschappen gingen halen. Ik zei toen al dat we geluk hadden. Die man raakte ons volop van voren met 80 kilometer per uur terwijl wij 40 reden."

Ondanks het vervelende ongeval had Green geen kwaad bloed jegens de bestuurder van de Mini Cooper. "Hij raakte de airbag en kwam uit de auto. Ik stapte ook uit en schudde zijn hand. De auto's hebben hun werk gedaan. Dat gezegd zijnde, hij kwam wel heel erg snel om de hoek. Ook heb ik gehoord dat hij een aantal drankjes ophad."



NieuwsFilm

meest populair