Mark Wahlberg wil van zijn strafblad af

Mark Wahlberg was in 1988 betrokken bij een beroving.

Acteur Mark Wahlberg heeft een verzoek ingediend om van zijn strafblad af te komen. Hij was in 1988 betrokken bij een vechtpartij, maar vindt dat het tijd is dat hij daar niet meer op beoordeeld kan worden. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik de fout in ben gegaan op jonge leeftijd en wil ook niet dat mensen dat vergeten, ik hoop juist dat mensen van mijn fouten leren", aldus de acteur in een verzoek wat hij heeft ingediend.

Op zestienjarige leeftijd probeerde Mark Wahlberg een man te beroven van twee dozen vol alcohol. Daarbij sloeg hij de man met een stok op zijn hoofd en sloeg een andere man in zijn gezicht, waarna hij voor de politie vluchtte. De acteur bracht 45 dagen door in de gevangenis.

"Ik heb mij sinds die tijd ingezet om een beter persoon te worden en een rolmodel te zijn voor mijn kinderen en andere mensen", aldus Mark.

De acteur zegt dat hij graag van het strafblad af wil, zodat hij de politie kan helpen met het werken met risicojongeren. Daarnaast wil Mark Wahlberg graag een eigen restaurant openen en daarvoor zijn papieren nodig die hij niet kan krijgen met zijn strafblad.



NieuwsFilm

meest populair