Relatie Johnny Depp op losse schroeven

Depp verscheen onlangs stomdronken op een awarduitreiking.

Johnny Depp’s (Ed Wood, Donnie Brasco) relatie met zijn verloofde Amber Heard is in onrustig vaarwater terecht gekomen. Dat meldde het tijdschrift People.

”Johnny is dolverliefd op Amber, maar er is onrust in de relatie,” meldde een ingewijde. De 28-jarige Heard is een ‘vrije geest’. En dat levert de nodige problemen op voor de 51-jarige Depp. Ook het grote leeftijdsverschil zou het koppel geen goed doen.

”Amber is erg flirterig en ze heeft veel verschillende soorten relaties. Ze is er nog niet helemaal klaar voor om zich te settelen,” aldus de ingewijde. Depp zou eerst willen kijken hoe de relatie zich verder ontwikkelt voordat hij besluit te trouwen.

Afgelopen maand verscheen Depp nog stomdronken op het podium toen hij een award moest uitreiken. Sindsdien zou Amber Heard zich ernstige zorgen maken en vraagtekens plaatsen bij een mogelijk huwelijk. In de eerst maanden van zijn relatie met Heard zou Depp geen druppel hebben gedronken, maar volgens bronnen gaat het sinds kort weer helemaal de verkeerde kant op met de acteur die in het verleden ook al kampte met een drankprobleem. ”Amber weet zich geen raad met de situatie. Ze probeert met Johnny te praten, maar hij wil niet naar haar luisteren.”

Ondanks alle relatie-perikelen zit Depp alles behalve stil, hij werkt momenteel namelijk aan zes verschillende filmprojecten. De stress die deze projecten opleveren zou ervoor zorgen dat Depp weer regelmatig naar de fles grijpt.

Vanaf donderdag 29 januari is Johnny Depp te zien in de Nederlandse bioscopen in de film Into the Woods



NieuwsFilm

meest populair