Peter Stormare kijkt liever films zonder 3D

De Zweedse acteur onthulde dit toen hij op weg was naar 'Penguins of Madagascar.'

Tegenwoordig de dag vinden filmstudio's het helemaal geweldig om spin-offs van succesvolle speelfilms te creëren en deze daarnaast in 3D uit te brengen. Zo zullen we deze week DreamWorks Animations Penguins of Madagascar in onze bioscoopzalen zien verschijnen, een animatieprent die de eerste drie Madagascar films opvolgt. De Zweedse acteur Peter Stormare (Fargo), die in de film één van de stemmen inspreekt, werd onlangs door TMZ benaderd toen hij de film in Los Angeles ging bezoeken.

De 61-jaar oude man vertelde voordat hij de cinema binnentrad: "Ik ga een kaartje kopen om mijn eigen film te zien. Die met de pinguïns. De première was namelijk in New York, maar daar was ik jammer genoeg destijds niet bij. Er is hier echter ook een grote opening." De volhardende cameraman van TMZ, die overduidelijk zeeën van tijd bezat, benaderde Stormare opnieuw na het bekijken van de film. Toen hem gevraagd werd of hij de driedimensionale versie had gezien antwoordde hij: "Nee, de normale versie. Ik kan 3D niet verdragen. De bril is te zwaar voor mijn neus." Desondanks prees de Bad Boys II-acteur Penguins of Madagascar de lucht in. "Ja, hij was geweldig. Van de vijf sterren geef ik hem er vijf."

In de animatiefilm besluiten de pinguïns van de titel dat ze hulp nodig hebben wanneer een octopus hen allemaal wil doden. Hierdoor sluiten ze zich aan bij een geheime dierenorganisatie getiteld North Wind, die o.a. uit de wolf Classified (Benedit Cumberbatch), de zeehond Short Fuse (Ken Jeong) en Stormare's ijsbeer Corporal bestaat. Van het weekend vroegen we nog in een POLL om jullie mening aangaande 3D in films.



NieuwsFilm

meest populair