IMAX-scène 'Star Wars: The Force Awakens' onthuld

En vijf dingen die je hebt gemist in de trailer van gisteren.

Na de release van de teaser trailer van Star Wars: The Force Awakens verspreidde Disney enkele promotionele foto's uit de teaser/film. Ondanks dat deze foto's op het eerste oog weinig lijken te onthullen, bleek één van de foto's weg te geven welke scène in The Force Awakens is opgenomen in het speciale IMAX formaat. Het betreft namelijk de scène waarin de Millennium Falcon door de woestijn raast en twee TIE Fighters tegenkomt.

Hieronder de fraaie foto, gevolgd door een tweet die op een mooie manier duidelijk maakt wat het verschil is tussen het standaard beeld en het IMAX-formaat 1.43 : 1. Klik voor een vergroting.



Op het web zijn uiteraard allerlei geruchten ontstaan over de beelden. Hoe komt John Boyega's personage terecht in de woestijn? Wat is dat voor een lichtzwaard? En ga zo maar door. Hieronder de 'Five Things You Missed'-video, waarin uiteraard e.e.a. met mogelijke spoilers wordt besproken:


En hieronder nogmaals de teaser trailer - met voice-over van Andy Serkis - van de zevende Star Wars-film, geregisseerd door J.J. Abrams. Daarna de drie andere officiële foto's die Disney vrijgaf, ook met Daisy Ridley op haar zandvoertuig.








NieuwsFilm

meest populair