Bioscoopreleases week 48

Met o.a. Horrible Bosses 2 en The Old Lady.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Horrible Bosses 2 (2014)


Dale, Kurt en Nick beslissen hun eigen bedrijf te beginnen. Maar de zaken gaan niet zoals gehoopt, waarop ze besluiten met een kidnapping de zaakjes op te lossen. Maar of ze dat wel succesvol gedaan krijgen?
Bekijk de afbeelding

Jessabelle (2014)


Nadat ze haar verloofde is verloren door een ernstig auto-ongeluk, probeert Jessabelle van de schok te herstellen in het landhuis van haar vader uit Louisiana. Daar ontdekt ze dat ze over een gave beschikt die ze geërfd heeft van haar moeder, en dat een angstaanjagende entiteit het op haar gemunt heeft.
Bekijk de afbeelding

Trash (2014)


Een aantal jongens probeert in de Derde Wereld te overleven door op zoek te gaan naar waardevolle producten in een vuilnisbelt, die ze vervolgens proberen te verkopen. Als ze op een dag een leren tasje vinden, raken ze plotseling betrokken bij een belangrijke misdaadzaak.
Bekijk de afbeelding

My Old Lady (2014)


De berooide New Yorkse schrijver Mathias Gold (Kline) erft van zijn vader een waardevol appartement in Parijs. Direct reist hij naar de Franse hoofdstad, met als doel het appartement te kunnen verkopen. Maar eenmaal daar komt Mathias erachter dat een oude dame, Mathilde (Smith) met haar dochter Chloé (Scott Thomas) in het appartement woont. De Franse wet schrijft voor dat het appartement pas verkocht mag worden asl Mathilde overlijdt. En dit is niet de enige verrassing die Mathias te wachten staat, want hij leert al snel dat hij zijn vader eigenlijk helemaal niet gekend heeft.
Bekijk de afbeelding

Om de wereld in 50 concerten (2014)

Cast: --

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125 jarig bestaan te vieren: 50 concerten, verspreid over 6 continenten. Heddy Honigmann landt met het orkest in Buenos Aires, Soweto en St Petersburg en laat zien hoe de musici de harten van mensen in andere culturen veroveren.


NieuwsFilm

meest populair