Natalie Dormer komt op voor Jennifer Lawrence

Dormer vindt het verschrikkelijk wat J-Law is overkomen.

Natalie Dormer (Game of Thrones, Rush) vindt het schandalig wat er is gebeurd met de gelekte naaktfoto's van Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook, The Hunger Games). Dat vertelde ze tijdens een interview in Nylon.

”Wat Jen mee heeft gemaakt is verschrikkelijk,” vertelde Dormer. ”En ik denk niet dat haar beroemdheid dit kan rechtvaardigen om inbreuk te maken op haar privacy. En dan heb ik het nog niet eens over het breken van de wet. Ik bedoel, dit is totaal onacceptabel.”

”Ik zou willen dat ik net zo handig en opportunistisch was als Margaery's [het door Dormer gespeelde personage in 'Game of Thrones'] en situaties ter plekke naar mijn hand kan zetten, maar zo ben ik niet,” meldde de 32-jarige Engelse actrice.

Dormer deed mee aan een quiz “Welk Game of Thrones personage ben jij” en kwam verrassend als Arya Stark uit de bus. ”Ik denk dat ik een beetje een tomboy ben, en ik flap vaak dingen eruit die ik beter niet hardop kan zeggen. Ik ben een openhartig iemand, niet achterbaks als mijn personage.”

Natalie Dormer is vanaf 15 november 2015, samen met Jennifer Lawrence, te zien in The Hunger Games: Mockingjay – Part 2.

NieuwsFilm

meest populair