DVD releases week 48

Met o.a. Boyhood, The Expendables 3 en Knights of Badassdom.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Boyhood (2014)


Een uniek project dat zijn weerga in de filmgeschiedenis niet kent. Gefilmd over een periode van 12 jaar met dezelfde acteurs, vangt Richard Linklater met Boyhood tot in detail de jongensjaren van Mason (Ellar Coltrane). In dit coming-of-age verhaal zien we Mason letterlijk voor onze ogen opgroeien van jongen tot man. We volgen ook zijn zus Samantha (Lorelei Linklater) en hun gescheiden ouders, Olivia (Patricia Arquette) en Mason Sr. (Ethan Hawke). Terwijl de jaren voorbij glijden, zien we hoe elk van hen omgaat met nieuwe fases in hun leven en hoe hun banden onderling veranderen. Een prachtig, herkenbaar en hartverwarmend portret over opgroeien, het vormen van een eigen identiteit, het familieleven en het genadeloze verstrijken van de tijd.
Bekijk de afbeelding

Knights of Badassdom (2013)

Regie: Joe Lynch

The Knights of Badassdom vertelt het verhaal van een groep live-action role players, wiens fantasie werkelijkheid wordt. Ze roepen namelijk per ongeluk een demon uit de hel op en moeten met de consequenties omgaan.
Bekijk de afbeelding

The Expendables 3 (2014)


Barney (Stallone), Christmas (Statham) en de rest van het team komt face-to-face te staan met Conrad Stonebanks (Gibson), de oud-medeoprichter van The Expendables en tegenwoordig een meedogenloze wapenhandelaar waarvan Barney dacht dat hij hem eerder "vervangbaar" had gemaakt. Stonebanks heeft maar één doel: een einde maken aan The Expendables. Voor de onvermijdelijke confrontatie werft Barney een hele reeks nieuwe high-tech teamleden.
Bekijk de afbeelding

Midden in De Winternacht (2013)


Een week voor kerst ziet Max een hele grote eland door het dak van de schuur vallen. Deze eland, genaamd Moos, blijkt te kunnen praten! En dat niet alleen, hij werkt ook nog eens voor de Kerstman. Moos maakt altijd de testvluchten met de Kerstman, voordat de rendieren het echte werk doen met kerst. Helaas is Moos de controle over de slee verloren en is de Kerstman ver weg van hem neergestort. Dus nu moet hij vliegensvlug de Kerstman vinden, anders krijgt niemand een kerstcadeautje dit jaar. Zal het Max en Moos lukken de Kerstman te vinden en de slee op tijd weer in de lucht te krijgen?
Bekijk de afbeelding

Planes: Fire & Rescue (2014)


Wanneer de wereldberoemde luchtracer Dusty erachter komt dat zijn motor beschadigd is en misschien nooit meer zal vliegen, moet hij iets anders bedenken en komt terecht in de wereld van het luchtbrandblussen. Dusty sluit zich aan bij de veteraan brand- en reddingshelikopter Blade Ranger en zijn dappere team, waaronder de vrolijke superhapper Dipper, de oersterke heli Windlifter, voormalig legertransportvliegtuig Cabbie en een vrolijk stel dappere ATV's die bekend staat als de Rookspringers. Samen vecht het onverschrokken team tegen enorme bosbranden en ontdekt Dusty wat er nodig is om een echte held te worden.
Bekijk de afbeelding

Finn (2013)


Finn (9) ontmoet een mysterieuze man die betoverd mooi op een viool speelt, en wil dat nu ook graag leren. Zijn vader wil echter liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens, en verbiedt het hem. Finn snapt het niet, maar zijn vader wil het niet uitleggen. Dus besluit Finn om stiekem tch les te nemen.
Bekijk de afbeelding

The Homesman (2014)


In het Nebraska van 1855 is het aan een man en een vrouw om een wagen met een drie doorgedraaide vrouwen van Nebraska naar Iowa te begeleiden. De meereizende dames zijn gek geworden door de tijd die ze hebben doorgebracht aan de bijna onbewoonde grens. Ze willen daarom zo snel mogelijk terug naar de bewoonde wereld, richting het oosten, maar al snel blijkt dat ze niet direct van alle ellende zijn verlost.
Bekijk de afbeelding

Saving Santa (2013)


Een laaggeplaatste stalelf ontdekt dat hij de enige is die een invasie van de Noordpool kan voorkomen. Daarvoor moet hij het geheim van de Slee van de Kerstman gebruiken en twee keer terug in de tijd reizen...
Bekijk de afbeelding

Jungle Shuffle (2014)


De jonge neusbeertjes Manu en Sacha wonen in het Mexicaanse regenwoud. Ze zijn smoorverliefd op elkaar, maar hebben een groot probleem. Sacha is de dochter van de koning en Manu is niet van adel. Als hij dan ook nog per ongeluk een belangrijk beeld kapot maakt, wordt hij verbannen. Komen de twee geliefden ooit bij elkaar?


NieuwsFilm

meest populair