Christian Bale twijfelde toch aan terugkeer in 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Bale denkt dat Ben Affleck er alles aan doet om niets te doen wat hij deed.

Ondertussen heeft Ben Affleck er de nodige opnames opzitten en moeten we accepteren dat Christian Bale niet meer zal terugkeren als Batman. De acteur liet enige tijd terug weten dat hij na The Dark Knight-trilogie klaar was met de rol. Nu heeft hij tegenover Empire Magazine laten weten dat hij toch heeft getwijfeld.

"Ondanks dat ik voelde dat het 't juiste moment was om te stoppen, moet ik bekennen dat er altijd een deel van me zei 'ach kom op, we doen nog een deel'. Toen ik hoorde dat ze iemand anders hadden gevonden, hield ik op met alles wat ik deed en staarde ik een half uur naar helemaal niets."

Ondanks dat niet duidelijk is of er ooit officieel is gesproken over een terugkeer, waren er wel geruchten dat Warner Bros. Bale graag terug wilde in de rol van de Caped Crusader. Bale: "Maar ik ben 40. Het idee dat ik jaloers word omdat iemand anders de rol van Batman speelt... Ik denk dat ik er al overeen had moeten zijn. Ik heb niet met Ben gesproken, maar ik heb hem een e-mail gestuurd waarin ik hem advies geef. Ik kan me voorstellen dat hij er nu alles aan doet om te voorkomen dat hij iets doet dat ik heb gedaan."

Bale zien we volgende maand in de rol van een andere held, namelijk die van Mozes. Hij speelt de Bijbelse figuur in Ridley Scotts Exodus: Gods and Kings. Affleck zien we vanaf 24 maart 2016 in de rol van The Dark Knight in Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice.



NieuwsFilm

meest populair