Eerste 'Star Wars' trailer vrijdag in de Amerikaanse bioscoop

Maar komt de trailer van ook op het internet uit?

Het lijkt erop dat Disney een grootse aanpak hanteert om de eerste trailer van J.J. Abrams' Star Wars: The Force Awakens vrij te geven. De filmstudio gaat komend weekend de eerste teaser trailer vrijgeven in bioscopen in de Verenigde Staten. Naar verluidt zullen het ongeveer honderd theaters zijn van de keten Regal.

De trailer zou voor elke film te zien zijn en ongeveer negentig seconden duren. Verder zou de studio alle bioscopen waar de trailer gaat draaien verplicht hebben deze voor Big Hero 6 te draaien. Op die manier hoopt Disney de kaartverkoop dus wat op te krikken.

Uiteraard is het nog de vraag wanneer de trailer op het internet vrijgegeven wordt. Maar aangezien de trailer komende vrijdag al in de Verenigde Staten te zien is, gaan we er vanuit dat hooguit een dag later al de eerste beelden op YouTube te vinden zijn. Dat hoeft natuurlijk niet in een officiële versie te zijn; het kan ook goed dat Disney nog even wil wachten met het vrijgeven van de trailer.

In elk geval is de zevende film in de Star Wars saga pas in december volgend jaar in de bioscoop te zien. Tot die tijd verwachten we nog heel erg veel promotiemateriaal...



NieuwsFilm

meest populair