Jennifer Lawrence is bang voor paparazzi

"Je wordt iedere dag achterna gezeten door tien onbekende mannen."

Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook, The Hunger Games) is iedere dag bang voor de hordes paparazzi die haar achtervolgen. ”Ik had niet verwacht dat ik dagelijks angst zou voelen als ik m'n voordeur opende.” Dat vertelde de 24-jarige actrice tijdens een interview met AP.

"Je wordt iedere dag achterna gezeten door tien onbekende mannen, je hebt het gevoel dat ze je omsingelen en dat geeft een angstig gevoel,” aldus Lawrence.

Uiteraard weet Lawrence dat de persfotografen ook slechts hun werk doen, maar ze had niet verwacht dat ze dit zo heftig zou vinden. ”Je verwacht niet dat je lichaam en je emotie zo heftig reageren,” vertelde de actrice. Tegelijkertijd beseft Lawrence dat ze weinig sympathie kan verwachten voor haar situatie. ”Niemand wil ons helpen, want ze denken toch vaak: 'houd je mond, miljonair!'”

Lawrence wil zich ervoor hard maken om wettelijk vast te leggen dat foto's die via een illegale weg – bijvoorbeeld “Hollywoodhack”, waarin tientallen compromitterende beelden van Lawrence op de straat belandden – verboden worden.

”Als er iemand over mijn heg springt en een foto van mij maakt door het raam terwijl ik naakt bent, dan is dat illegaal. Toch kunnen deze foto's gewoon online gebruikt worden. Dat vind ik idioot,” aldus Lawrence.

Jennifer Lawrence is vanaf vandaag te zien in de Nederlandse bioscopen in The Hunger Games: Mockingjay – Part 1



NieuwsFilm

meest populair