Bill Cosby wederom beschuldigd van seksueel misbruik

Dertien vrouwen zouden Cosby beschuldigd van seksueel misbruik.

Bill Cosby (Ghost Dad, Jack) is nogmaals beschuldigd van seksueel misbruik. Joan Tarshis beweerde dat zij in 1969 op 19-jarige leeftijd misbruikt is Cosby, dat meldde Hollywood Elsewhere.

Tarshis vertelde dat ze destijds drank aangeboden kreeg van Cosby. ”Het volgende dat ik me kan herinneren is dat ik werd uitgekleed. Ik dacht slim te zijn door te zeggen dat ik een infectie had en dat hijj het ook zou krijgen en z'n er op die manier achter zou komen. Ik was misselijk van wat er gebeurde en geschokt dat een idool me aan het verkrachten was,” aldus Tarshis.

Deze ontboezeming komt vlak na een soortgelijk verhaal van Barbara Bowman. Zij schreef in een stuk in de Washington Post dat ze in 1985 gedrogeerd en verkracht werd door Cosby.

Afgelopen vrijdag werd Cosby tijdens een interview met een journalist van NPR geconfronteerd met de vermeende verkrachtingszaken, hij weigerde hier echter op te reageren. Cosby's advocaat liet in een verklaring weten dat Cosby niet zal reageren op de beschuldigingen over seksueel misbruik. "Het feit dat de beschuldigingen herhaald worden, wil nog niet zeggen dat ze waar zijn," meldde de advocaat.

In totaal zouden inmiddels dertien vrouwen Cosby hebben beschuldigd van seksueel misbruik.



NieuwsFilm

meest populair