Gelekte traileromschrijving 'Star Wars: Episode VII'

De trailer zou dit jaar nog te zien moeten zijn.

Badass Digest stelt te hebben gehoord hoe de trailer van Star Wars: Episode VII eruit zal komen te zien. Deze zou nog dit jaar te zien moeten zijn en niet meer dan een teaser zijn. De film van regisseur J.J. Abrams komt pas over een jaar uit in de bioscopen, maar is hoog geanticipeerd en het lijkt dan ook niet vreemd voor Disney om nu al een teaser vrij te geven.

Volgens Badass Digest is de teaser één minuut lang en speelt op de achtergrond The Force Theme (onderaan dit bericht te beluisteren). Er zijn beelden van de hoofdpersonen te zien, elk beeld gaat over in zwart. Er is geen dialoog te horen, enkel onthullingen van de personages. De muziek zwelt aan en dan horen we een personage zeggen ”Wake up” en zien we het logo van de film.

We zien uiteraard een reeks oude bekenden voorbij komen: Han Solo (Harrison Ford), Princess Leia (Carrie Fisher), Luke Skywalker (Mark Hamill), C-3PO (Anthony Daniels), Chewbacca (Peter Mayhew) en R2-D2 (Kenny Baker), maar zullen ook een boel nieuwe personages zien, gespeeld door o.a. John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson en Max von Sydow.

De film gaat in december 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair