Jennifer Aniston vergeeft Brad Pitt's scheve schaats

Brad Pitt ging, op de set van 'Mr. and Mrs. Smith', vreemd met Angelina Jolie.

Jennifer Aniston (Bruce Almighty, Horrible Bosses) heeft haar overspelige ex-man Brad Pitt (Se7en, Fight Club' na jaren eindelijk kunnen vergeven. Dat vertelde Aniston tijdens een interview met Harper's Baazar.

Aniston kon Brad lange tijd niet vergeven en kon haar verdriet en boosheid pas een plekje geven toen ze zelf weer geluk vond in het leven. Na de scheiding van Pitt nam Aniston een tijdelijke pauze om haar leven weer op de rails te krijgen. ”Het hielp me om me weer comfortabel met mezelf te voelen. Ik kon weer liefde voelen en ik merkte dat ik klaar was voor een nieuwe partner,” vertelde Jennifer.

Brad Pitt ging, tijdens de opnames van de film Mr. and Mrs. Smith, vreemd met zijn tegenspeelster Angelina Jolie (Girl, Interrupted, Maleficient). Maar Jennifer blijkt vergevingsgezind te zijn. ”Dat ben ik echt. Ik vind het heel belangrijk om iemand te kunnen vergeven. Anders wordt het opgekropt tot vergif,” aldus Aniston.

Onlangs verloofde Aniston zich met acteur Justin Theroux (American Psycho, Mulholland Dr.). 'Brangelina' trouwde afgelopen zomer.

NieuwsFilm

meest populair