Jeff Goldblum voor de derde keer getrouwd

De gelukkige is de 31-jarige Emilie Livingston.

De Amerikaanse acteur Jeff Goldblum gaf afgelopen zaterdag het jawoord jegens zijn geliefde Emilie Livingston. Dat meldt The Hollywood Reporter. Goldblum (62 jaar) en Livingston (31 jaar) zijn sinds 2011 een stel. De Jurassic Park-acteur vroeg haar juli dit jaar ten huwelijk waarna ze hun verloving met een reis naar Hawaï besloten te vieren. Het stel hield de trouwerij in het Chateau Marmont hotel in de Amerikaanse staat Californië voor vrienden en familie.

Emilie Livingston is een oud turnster die aan de Olympische Zomerspelen van Sydney, Australië meedeed in 2000. Daar verdiende ze de 17e plaats. Voorheen trainde ze in Rusland waarna ze vervolgens in Canada driemaal toe nationaal kampioene werd. De laatste paar jaren trad ze in kleine film en tv rollen op. Ze zal Goldblum's derde vrouw worden. Hij was eertijds al in 1980 getrouwd. Dat was met Patricia Gaul, waarmee hij in de western Silverado speelde. Ze bleven zes jaar bij elkaar. Het duurde niet lang voordat Goldblum met actrice Geena Davis in het huwelijksbootje stapte. Zij waren sinds 1987 man en vrouw voor een periode van drie jaar. Ook zij speelden in diverse films samen, waaronder de David Cronenberg film The Fly.

Liefhebbers van de acteur konden Goldblum eerder dit jaar in The Grand Budapest Hotel bezichtigen. Naar verluidt zal hij ook mogelijk in het vervolg op Independence Day opdraven. Of dat werkelijk zal gebeuren is nog even afwachten. Volgend jaar zullen we hem in ieder geval naast Johnny Depp in Mortdecai zien.



NieuwsFilm

meest populair