TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Das weiße Band (2009)

Zaterdag 8 november om 23:55 op Canvas

Net voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog wordt een rustig Duits dorpje opgeschrikt door een aantal vreemde gebeurtenissen. Een kabel wordt gespannen om de dokter met zijn paard ten val te brengen, een schuur vliegt in brand en twee kinderen worden ontvoerd en gemarteld. De schoolleraar observeert en onderzoekt de gebeurtenissen en komt beetje bij beetje dichterbij de verschrikkelijke waarheid.
Bekijk de afbeelding

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Zondag 9 november om 20:30 op NET5

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten onze helden om naar het einde van de wereld te reizen om Kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat Kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, die hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben. Toch stemt hij in om te helpen en vaart met succes The Black Pearl uit het Land van de Doden. Maar eenmaal onderweg stapelt het verraad zich op en wordt het duidelijk dat Jack, Will, Elizabeth, Sao Feng en Barbossa allemaal hun eigen plannen hebben en dat niemand te vertrouwen is. Toch moet ieder partij kiezen en een definitieve alliantie vormen voor één laatste slag. Zou dit het einde betekenen van de vrijheid op de zeven zeeën voor de piraten....
Bekijk de afbeelding

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)

Maandag 10 november om 20:30 op Veronica

Het vervolg op het succesvolle Sherlock Holmes (2009) speelt zich een jaar na het eerste deel af. Holmes en Watson nemen het dit keer op tegen de mysterieuze Professor Moriarty, een crimineel meesterbrein dat Groot Brittannië wil verwoesten. Het duo krijgt in hun strijd met Moriarty hulp van Mycroft Holmes (Stephen Fry), de oudere en net zo slimme broer van Sherlock.
Bekijk de afbeelding

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

Dinsdag 11 november om 20:30 op Veronica

Het is Harry's derde jaar op Hogwarts. Een gevaarlijke massamoordenaar, Sirius Black, is ontsnapt uit de Azkaban gevangenis en iedereen is er van overtuigd dat hij er op uit is om Harry te vermoorden. Terwijl hij leert om te gaan met de Dementors - die ter bescherming naar de school zijn gestuurd - hoort Harry het verontrustende verhaal over Sirius.
Bekijk de afbeelding

Moneyball (2011)

Woensdag 12 november om 20:30 op RTL8

Moneyball gaat over de baseball manager Billy Beane van Oakland A's. De man bracht zijn team samen enkel op basis van computeranalyses.
Bekijk de afbeelding

Babel (2006)

Donderdag 13 november om 20:30 op RTL8

In de afgelegen Marokkaanse woestijn waken twee jongens gewapend met een geweer over hun kudde geiten. Bevangen door verveling en baldadigheid besluiten ze het geweer te testen. Een enkel geweerschot veroorzaakt echter een kettingreactie die de levens van een aantal mensen op drie verschillende continenten niet alleen met elkaar verbindt, maar ook voorgoed veranderd. Een Amerikaans stel (Brad Pitt en Cate Blanchett), een rebelse dove Japanse tiener met haar vader en een Mexicaanse au pair, die zonder toestemming twee Amerikaanse kinderen mee de grens over neemt, hebben een onwaarschijnlijke connectie. Zij zullen elkaar echter nooit ontmoeten omdat ze niet in staat zijn om met elkaar te communiceren....
Bekijk de afbeelding

A Single Man (2009)

Vrijdag 14 november om 20:40 op Canvas
Regie: Tom Ford

Los Angeles 1962, het hoogtepunt in de Cuba crisis. De Britse homofiele professor George Falconer (Colin Firth) worstelt met de betekenis van het leven na de dood van zijn partner, Jim (Matthew Goode). George leeft compleet met zijn gedachten in het verleden en kan zich geen beeld van de toekomst vormen. We volgen hem gedurende een dag waarop een serie ontmoetingen en gebeurtenissen George er toe doen besluiten dat er geen betekenis aan het leven zit na Jim. George wordt bijgestaan door zijn beste vriendin Charley (Julianne Moore) die zo haar eigen vragen over haar toekomst heeft. Gebaseerd op de gelijknamige roman door Christopher Isherwood.


NieuwsFilm

meest populair