Justin Timberlake en Jessica Biel verwachten eerste kind

Vorige maand vierden Timberlake en Biel hun tweejarig huwelijk.

Justin Timberlake (The Social Network, Inside Llewyn Davis) en Jessica Biel (The Illusionist, Total Recall) verwachten hun eerste kind. Dat meldde Us Weekly afgelopen woensdag.

Het koppel heeft het heugelijke nieuws echter nog niet bevestigd. "Op dit moment genieten ze samen van het goede nieuws,” meldde een ingewijde aan Us Weekly. ”Ze willen gewoon een gelukkig en gezond kind.”

Vorige maand vierden Timberlake en Biel hun tweejarig huwelijk. ”Trouwen met Jessica was de beste beslissing uit mijn leven,” zwijmelde Timberlake vorig jaar tijdens The Ellen DeGeneres Show. ”Ook al maak ik vanaf nu alleen nog maar slechte beslissingen, deze ene goede pakken ze me nooit meer af. Het is geweldig om met je beste maatje getrouwd te zijn. Het pas bij me,” aldus Timberlake. Biel meldde destijds: ”Het voelt alsof er niets is veranderd, maar aan de andere kant is alles veranderd. Het is lastig uit te leggen, maar het idee dat je ‘partner in crime’ tegelijkertijd ook je echtgenoot is, is een heerlijk gevoel."

NieuwsFilm

meest populair