TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Fright Night (2011)

Zaterdag 1 november om 22:10 op Veronica

In 1985 kwam de film Fright Night uit, en deze film is een remake van het origineel. Tiener Charley Brewster denkt dat zijn nieuwe buurman Jerry Dandrige een vampier is, en tevens verantwoordelijk voor een reeks recente moorden. Als niemand hem gelooft huurt hij Peter Vincent in, een zelfbenoemde vampierjager en goochelaar om hem te helpen Jerry neer te brengen. De film wordt over het algemeen positief beoordeeld. Op RottenTomatoes scoort deze namelijk 73%, gebaseerd op 94 recencies. Daarvan waren er 69 positief. De algemene consensus is als volgt: It may not have been necessary to remake the 1985 cult classic, but the new Fright Night benefits from terrific performances by Colin Farrell and David Tennant -- and it's smart, funny, and stylishly gory to boot.
Bekijk de afbeelding

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

Zondag 2 november om 20:30 op NET5

De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...
Bekijk de afbeelding

The Bourne Legacy (2012)

Maandag 3 november om 20:30 op Veronica

Aaron Cross neemt deel aan "Operation Outcome", een experiment van de CIA dat tot doel heeft met behulp van pillen en genetische modificaties bijna onverslaanbare agenten te creëren en mogelijk een opvolger is van "Operation Blackbriar" uit The Bourne Ultimatum. Tijdens een trainingsmissie in Alaska worden hij en een andere Outcome-deelnemer aangevallen door een onbemand vliegtuigje van de CIA, maar Cross overleeft. Later redt hij het leven van Outcome-wetenschapster Marta Shearing (Rachel Weisz) en samen gaan ze naar Manilla, waar de pillen gemaakt worden.
Bekijk de afbeelding

Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)

Dinsdag 4 november om 20:30 op Veronica

Na het overlijden van zijn ouders wordt de jonge Harry Potter opgevoedt door zijn oom Vervon en tante Perunia. Hij wordt slecht behandeld en heeft voortdurend ruzie met hun zoon Dudley. Op 11-jarige leeftijd krijgt hij een mysterieuze brief van de Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. De man die de brief bracht vertelt Harry over zijn ware afkomst...
Bekijk de afbeelding

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)

Woensdag 5 november om 20:30 op RTL8
Regie: Shawn Levy

In dit tweede deel wordt Larry Daley weer geconfronteerd met museumstukken die tot leven komen, ditmaal in het Washington Museum
Bekijk de afbeelding

The Princess Diaries (2001)

Donderdag 6 november om 20:30 op NET5

Mia, een onhandige tiener uit San Francisco blijkt de enige erfgenaam van de troon van Genovia. Haar koninklijke grootmoeder ziet haar graag snel als kroonprinses. Ze krijgt dan ook een stoomcursus. En ze mag trouwen met wie zij wil.
Bekijk de afbeelding

Braveheart (1995)

Vrijdag 7 november om 22:00 op RTL7
Regie: Mel Gibson

Nadat zijn vrouw en familie vermoord werden door Britse soldaten, verzamelt de Schot William Wallace een reeks lotgenoten om zich heen. In het begin zijn het een stel ongeregelde kerels zonder ervaring op het slagveld, maar langzaam maar zeker vormen ze een echt leger.


NieuwsFilm

meest populair