Paul Rudd was tijdelijk een held

Totdat de toekomstige 'Ant-Man' acteur het zelf ontkrachtte.

Al een klein weekje zweeft er een video op het internet dat Aardse idioterie bevat - een reden waarom we waarschijnlijk onszelf liever op een film storten. Op het filmpje zien we twee passagiers op een vliegveld die een confrontatie aangaan vanwege een roze overhemd. Een man was boos en riep: "Ik ben van streek vanwege flikkers! Net als deze flikker hier! Hij wilt foto's van me nemen!" Vervolgens mepte de giftige man er op los. Hij werd echter besprongen door een x-aantal omstanders die er voor zorgde dat er een eind aan de kloppartij kwam. Één van de hulpvaardige individu's leek op acteur Paul Rudd (Role Models, I Love You, Man). Hij leek er zo erg op dat men werkelijk dacht dat het hem wel moest zijn.

Het incident gebeurde vorige week donderdag, maar Rudd heeft aangegeven toen ergens anders aanwezig te zijn geweest - bij een honkbalwedstrijd van de Kansas City Royals. Kort na de onthulling van de valse identiteit kwam de trend PaulRuddSavesLives op Twitter van kracht. Een woordvoerder van de 45-jarige Rudd onthulde na de roemruchtigheid dat het simpelweg een dubbelganger was met een goed gevoel voor gerechtigheid.



Nadat de schobbejak op de grond ligt roept hij: "Ik heb hem recht op zijn tering smoel geslagen. Wil je weten waarom ik het gedaan heb? Omdat dit Amerika is. Daarom. Om dezelfde reden dat jij als een zwarte mag rondlopen en leven. Je weet wel waar ik het over heb." Hieronder kan je de originele video zien. Er wordt aardig wat in gevloekt, maar niets dat wij Nederlanders niet gewend zijn. Wie Paul Rudd echt als een held wilt zien optreden, zal even moeten wachten. De superheldenfilm Ant-Man zal pas volgend jaar augustus in de bioscoop te bewonderen zijn.



NieuwsFilm

meest populair