Mogelijke nieuwe blik op villain 'Star Wars: Episode VII'

En mogelijk krijgen we nog dit jaar een eerste trailer te zien.

Volgend jaar rond deze tijd zal ongetwijfeld duidelijk zijn welke van de huidige Star Wars: Episode VII-geruchten kloppen en welke niet. Ook krijgen we de laatste periode ook flink wat foto's te zien waarvan wordt beweerd dat het iets te maken heeft met de sci-fi film van regisseur J.J. Abrams. Hieronder hebben we er weer twee voor je.

Ten eerste plaatste de website Starwarsunderworld.com onderstaande afbeelding, in beginsel afkomstig van een reeds verwijderd ImageShack-account. Het zou gaan om een foto of concept-art van de voornaamste slechterik in de zevende Star Wars-film. Uiteraard is dit niet bevestigd door Disney. Wel lieten bronnen van de website MakingStarWars.net weten dat dit inderdaad zou gaan om de villain.

Daarnaast wist een bezoeker van de John Williams Fan Network te melden dat binnenkort de muziek wordt opgenomen voor de (teaser) trailer van de eerste Star Wars-film van Walt Disney. Regisseur Abrams zou zelfs al een eerste trailer hebben aangeleverd. Dit gerucht kreeg later back-up van iemand van Slashfilm:



NieuwsFilm

meest populair