DVD releases week 44

Met o.a. Transcendence en The Rover.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Two Faces of January (2014)


Two Faces of January is gebaseerd op het gelijknamige boek van Patricia Highsmith en volgt een oplichter, zijn vrouw en een vreemdeling. Zij proberen een land te ontvluchten nadat ze betrokken raken bij de moord op een politieagent.
Bekijk de afbeelding

Transcendence (2014)


Drie wetenschappers, Max en het getrouwde koppel Will (Depp) en Evelyn, hebben een programmacode ontwikkeld voor 's werelds eerste zelfbewuste computer. Een groep terroristen vermoordt Will en Evelyn upload vervolgens zijn brein in het testmodel van de supercomputer. Hoewel ze eerst denkt dat het experiment is mislukt, reageert Will plotseling in computervorm...
Bekijk de afbeelding

De Club van Sinterklaas & De Pietenschool (2013)


Dit jaar geeft Sinterklaas één kind de kans om Piet te worden, en met hem mee te gaan op de Stoomboot. Maar wie haalt het examen?
Bekijk de afbeelding

The Immigrant (2013)

Regie: James Gray

Bruno Weiss (Phoenix) helpt Ewa Cybulski (Cotillard) met immigreren naar de Verenigde Staten, maar maakt vervolgens een prostituee van haar. De neef van Bruno, Orlando the Magician (Renner), is de aangewezen man om Ewa te redden.
Bekijk de afbeelding

Mamula (2014)


Twee jonge vrouwen ontdekken tijdens hun strandvakantie een fort waar een zeemeermin leeft. En niet zomaar één. De zeemeermin is namelijk uit op bloed.
Bekijk de afbeelding

The Rover (2014)


Een eenzame man achtervolgt de bende die zijn auto gestolen heeft in de Australische woestijn.
Bekijk de afbeelding

Pioneer (2013)


Begin jaren '80 ontdekken de Noren een gigantische olievoorraad in de Noordzee. De autoriteiten willen die olie via een pijplijn, die tot vijfhonderd meter diep gaat, naar boven halen. Petter is een professionele duiker, die dit allemaal in goede banen moet leiden. Maar een tragisch ongeluk verandert alles en Petter ontdekt al gauw dat dit alles zijn petje te boven gaat en dat zijn eigen leven op het spel staat.
Bekijk de afbeelding

Pieter Post de Film (2014)

Regie: Mike Disa

Ieders favoriete postbode Pieter krijgt te maken met de verleidingen van geld, status en een glanzend nieuw pak, als hij besluit mee te doen aan een nationale talentenjacht.
Bekijk de afbeelding

Walking on Sunshine (2014)


Een mooi dorpje aan de kust van Italië. Maddie staat op het punt te trouwen met de prachtige Italiaan Raf. Ze heeft haar zus Taylor uitgenodigd voor het huwelijk, maar weet niet dat Raf een vroegere vakantievlam was van Taylor, en de liefde van haar leven...
Bekijk de afbeelding

Mall (2014)


Het verhaal volgt vijf mensen die bij elkaar komen nadat er in een winkelcentrum op mensen is geschoten.


NieuwsFilm

meest populair