Bioscoopreleases week 43

Met deze week o.a. Fury, Leviathan en Infiltrant.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Fury (2014)

Regie: David Ayer

'Fury' volgt de door de wol geverfde Wardaddy aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Hij heeft de leiding over een vijfkoppige tank-crew die een levensgevaarlijke missie in vijandelijk gebied dient uit te voeren. Ze zijn in elk opzicht in de minderheid, maar Wardaddy en zijn mannen doen er alles aan om de kern van Nazi Duitsland binnen te dringen.
Bekijk de afbeelding

St. Vincent (2014)


De eeuwig cynische oorlogsveteraan Vincent (Bill Murray) is op zijn zachtst gezegd niet blij als hij alleenstaande moeder Maggie (Melissa McCarthy) en haar 12-jarige zoontje Olivier het huis naast hem ziet betrekken. Maar wanneer zijn bankrekening het absolute nulpunt heeft bereikt besluit hij dat wanhopige tijden vragen om wanhopige oplossingen en biedt hij de constant overwerkende Maggie aan om op haar zoon te passen. Zij neemt met lichte tegenzin dit aanbod aan, en al snel leert de zachtaardige Olivier in de avonduurtjes diverse uiteenlopende zaken op het gebied van gokken, vrouwen en andere zaken waar Vincent zich graag mee bezig houdt. Maar is de mopperkont wel echt zo dwars en onaardig als hij lijkt, of schuilt er onder het harde uiterlijk toch ook een andere kant in Vincent?
Bekijk de afbeelding

Stonehearst Asylum (2014)


Edward Newgate is recent afgestudeerd als arts, en krijgt al snel een positie bij een psychiatrische instelling. Daar ontmoet hij de prachtige patiënte Eliza Graves, waar hij op slag verliefd op wordt. Hij heeft echter geen weet over een recente, gruwelijke personeelswisseling binnen de instelling.
Bekijk de afbeelding

Blind (2014)

Regie: Eskil Vogt

De dertigjarige Ingrid is recentelijk blind geworden. Daar kan ze niet goed mee omgaan en dus besluit ze zich op te sluiten in het appartement waar ze pas net ingetrokken is met haar man. Ze merkt dat hij thuis is als hij op zijn werk hoort te zijn. Een eenzame buurman begint een andere buurtbewoner te observeren. Beide verhalen blijken deel uit te maken van een groter geheel.
Bekijk de afbeelding

Infiltrant (2014)


Samir is geboren in Nederland en de zoon van een Marokkaanse vader en een Nederlandse moeder. Nadat hij is geslaagd als politieagent zoekt hij erkenning van het korps. Door te infiltreren in een Marokkaanse drugsbende wil hij zichzelf bewijzen. Maar hij voelt zich al snel gevangen tussen twee werelden.
Bekijk de afbeelding

Leviathan (2014)


Een moderne vertelling van het Bijbelse verhaal van Job, zich afspelend in het hedendaagse Rusland.


NieuwsFilm

meest populair