De metamorfose van Renée Zellweger

Afgelopen maandagavond verscheen Zellweger op de rode loper in Los Angeles, wat met name opviel was de transformatie van haar gezicht.

Renée Zellweger (Bridget Jones' Diary, Chicago) geeft toe dat ze er tegenwoordig heel anders uitziet. [/i] Dat vertelde Zellweger tijdens een interview met People. “Ik ben blij dat het mensen is opgevallen. Mijn leven is erg veranderd, ik ben nu gelukkiger en ik ben blij dat mensen dat zien.”

Afgelopen maandagavond verscheen Zellweger op de rode loper in Los Angeles, wat met name opviel was de transformatie van haar gezicht. “Mijn vrienden zeggen dat ik er heel rustig en ontspannen uitzie. Ik leef heel gezond,” aldus Renée. “Ik heb heel lang ongezond geleefd. Ik werkte te hard en zorgde daardoor niet goed voor mijzelf. In plaats van rust nemen, ging ik gewoon door. Uiteindelijk was ik mij ervan bewust dat dit niet werkte, toen heb ik andere keuzes gemaakt.”

De afgelopen jaren heeft Zellweger wat meer in de luwte geleefd, ze kwam niet meer veel in de publiciteit. ”Mensen kennen mij dus ook bijna niet als veertigjarige,” zegt ze. “Misschien zie ik er nu heel anders uit. Dat is toch bij iedereen zo als je ouder wordt? Ik ben gelukkig,” aldus Zellweger.

Eerder werd bekend dat Zellweger (nog) niet gevraagd is voor de nieuwe ‘Bridget Jones’. Het derde boek in de reeks is af, maar gesprekken over de film zijn er volgens Zellweger nog niet geweest.
"Het lijkt me heel leuk, maar ik heb echt nog geen idee hoe het zit,” aldus de 45-jarige actrice tegen E! Online.

In het nieuwe deel van de populaire boekenreeks is Bridget Jones weduwe. De immer charmante Mark Darcy (Colin Firth (Love Actually, The King’s Speech)) komt te overlijden en Jones is een 51-jarige vrouw die weer aan het daten slaat.

(Hugh Grant (About a Boy, Cloud Atlas)) gaf aan niet geïnteresseerd te zijn in een rol in de derde film. Daarmee moet de film het dus in elk geval al zonder twee van de drie hoofdrolspelers doen. De woordvoerder van Grant liet eerder weten dat er wat problemen waren met het script en dat zowel Grant, als Zellweger en Firth het script op deze manier niet zagen zitten. De laatste Bridget Jones-film kwam uit in 2004. Voor deze rol kwam de actrice destijds bijna tien kilo aan.

NieuwsFilm

meest populair