DVD releases week 43

Met o.a. Edge of Tomorrow en 22 Jump Street.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Retreat (2011)


In een uiterste poging om hun huwelijk te redden verhuizen Martin en Kate Badenoch naar het prachtige onbewoonde eiland Dinnish. Op een dag spoelt na een hevige storm een Amerikaanse soldaat aan op het strand, die een beschermend pak tegen biologische wapens draagt. Communicatie met het vasteland is niet meer mogelijk. De soldaat brengt het nieuws dat er een catastrofale ramp heeft plaatsgevonden en iedereen is gedood door een virus dat zich door de lucht verspreidt. Maar wie is deze soldaat?
Bekijk de afbeelding

Edge of Tomorrow (2014)

Regie: Doug Liman

In 'Edge of Tomorrow' is de mens in oorlog met een buitenaards ras, genaamd de Mimics. Lt. Col. Bill Cage (Cruise) heeft nog nooit gevochten, maar op een dag verliest hij zijn rang en wordt hij op een gevaarlijke missie gestuurd. Cage wordt binnen een paar minuten gedood, maar weet een van de aliens te doden. Vreemd genoeg wordt hij weer wakker, aan het begin van dezelfde helse dag, en moet hij weer vechten. Weer delft hij het onderspit en weer wordt hij wakker. Het directe contact met het buitenaardse wezen heeft hem in een tijdlus gegooid. Maar elke keer wordt Cage sterker, slimmer en wordt hij een gedegen tegenstander van de Mimics. Zijn strijd wordt de sleutel tot het verslaan van de buitenaardse wezens en het redden van de aarde.
Bekijk de afbeelding

22 Jump Street (2014)


Agenten Schmidt en Jenko moeten voor een nieuwe zaak undercover bij een plaatselijke universiteit. Als Jenko bij het footballteam zijn verwante ziel tegenkomt, en Schmidt bij de kunstclub, beginnen de twee te twijfelen aan hun partnerschap. Het is aan hen om niet alleen de zaak op te lossen, maar ook aan te tonen dat ze op volwassen wijze met elkaar kunnen leven.


NieuwsFilm

meest populair