De cast van 'Fury' ging met elkaar op de vuist

Logan Lerman versus Brad Pitt was geen eerlijke confrontatie, aldus de 'Percy Jackson'-acteur.

Er zijn redelijk wat merkwaardige dingen op de set van Fury gebeurd. Acteur Logan Lerman gaf onlangs nog aan dat zijn collega Shia LaBeouf in zijn eigen gezicht sneed en een tand eruit had laten trekken om zichzelf voor zijn rol te prepareren. Tijdens een interview met MTV vertelde hij wederom iets aparts. Namelijk dat de castleden (waaronder Brad Pitt, Jon Bernthal en Michael Peña) met elkaar op de vuist moesten van regisseur David Ayer.

Volgens Lerman vond Ayer dat een noodzaak, zodat ze beter met elkaar konden opschieten. "Wat we voornamelijk elke dag deden was elkaar bevechten. Dat was een onderdeel van de werkwijze van de regisseur. We moesten stoeien. En dat deden we vrijuit. Eigenaardig genoeg brak het de persoonlijke barrières. Zodra je het voor elkaar krijgt om iemand te raken, in het gezicht, dan kan je fysiek veel beter met hen omgaan in een scène."

Helaas voor de Percy Jackson: Sea of Monsters-acteur was het niet erg gemakkelijk om het tegen de 50-jarige Brad Pitt op te nemen. Lerman vermeldde dat Pitt wist wat hij deed vanwege rollen die hij eerder had vervuld. "Brad is een stevige gozer, weet je. Lastig om te slaan. Hij is snel. Een snelle vechtersbaas. En hij heeft van die lichaamsbewegingen, zoals je hem gezien hebt in Snatch en Fight Club. In Snatch was hij echt een vechter. Man, wat was dat krankzinnig. Hij is nog steeds zo. Hij gebruikte spastische bewegingen. 'Brad Pitt'-bewegingen."

Naast de vechtpartijen moesten de mannen gedurende de opnames ook een aantal nachten in tenten doorbrengen, middenin het bos. Daar leerden ze elkaar beter kennen wat ook op het scherm zou moeten reflecteren, aldus Lerman. Fury draait vanaf deze week in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair