Bioscoopreleases week 42

Met o.a. The Judge en A Walk Among the Tombstones.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Under the Skin (2013)


In 'Under the Skin' speelt Scarlett Johansson een buitenaards wezen die op aarde leeft als een net zo prachtige als fascinerende jonge vrouw, met de naam Laura. Met het aantrekkelijke "camouflagepak" zoekt ze haar prooi om de honger te stillen. Ondanks dat het haar allemaal uitstekend afgaat, begint de alien aan haarzelf te twijfelen.
Bekijk de afbeelding

A Walk Among the Tombstones (2014)


Oud-politieagent Matt Scudder, verdient nu als ongelicenseerd privédetective zijn geld. Als een heroïnesmokkelaar hem vraagt de mannen die zijn vrouw ontvoerden en op brute wijze vermoord hebben, op te jagen, ontdekt de privédetective dat het niet bepaald de eerste keer is dat deze mannen zoiets gedaan hebben. En het zal ook niet de laatste zijn. Aan Scudder de taak hen te stoppen, voordat het te laat is.
Bekijk de afbeelding

The Judge (2014)


Hank Palmer is een beroemde advocaat die terugkeert naar zijn geboortestad om de begrafenis van zijn moeder bij te wonen. Zijn vader, de plaatselijke rechter, wordt verdacht van de moord op zijn vrouw. Ondanks het feit dat de twee van elkaar vervreemd zijn, gaat Hank toch op zoek naar de waarheid achter de moord op zijn moeder.
Bekijk de afbeelding

The Best of Me (2014)


Een aantal voormalig schoolliefjes keert na vele jaren terug naar hun kleine thuisstadje.
Bekijk de afbeelding

Gemma Bovery (2014)


Op een dag ontmoet Martin, een dorpsbakker uit Normandië, de bloedmooie Gemma Bovery. Zij is samen met haar echtgenoot vanuit Londen naar Frankrijk verhuisd. Al snel begint ze zich te vervelen en ontstaat er een liefde tussen Martin en Gemma.
Bekijk de afbeelding

Pride (2014)


Het is 1984, Margaret Thatcher is aan de macht en de mijnwerkers staken. Tijdens de Gay Pride in Londen besluit een groep homoseksuele activisten geld in te zamelen voor de stakende mijnwerkers en hun families, maar de vakbond schaamt zich voor deze actie. De steunbetuigers trekken zich er niets van aan en vertrekken in een busje naar een mijnwerkersdorpje in Wales om hun donaties persoonlijk te overhandigen.


NieuwsFilm

meest populair