Larry David reageert op Jennifer Lawrence's vleierij

Volgens Lawrence is de maker van 'Seinfeld' een hele beminnelijke man.

Het ziet er naar uit dat de befaamde komiek Larry David (Clear History, tv-serie Curb Your Enthusiasm) op zijn 67ste nog steeds aantrekkelijk is. De Oscarwinnares Jennifer Lawrence had namelijk ooit eens laten weten wat ze van hem vond tegenover Vanity Fair. Ze zei: "Ik ben verliefd op hem en dat ben ik al zo lang. Ik aanbid Woody Allen, maar ik voel me onder de gordel heel anders bij Larry David."

De bedenker van de sitcom Seinfeld kon er wel om lachen. "Misschien heeft ze het over haar knieën? Slim kind. Het is spijtig dat ik veertig jaar ouder ben dan haar. Ik denk niet dat ik haar zou kunnen daten. Aan de ene kant is het heel erg vleiend, maar aan de andere kant is het spijtig wat betreft de timing. Het zou daarentegen wel een vermakelijke reality show kunnen worden."

De 24-jarige Hunger Games-ster is niet geheel onbekend met het daten van oudere mannen. Momenteel verkeert ze in een relatie met de zanger van Coldplay, Chris Martin. Hij is 37 jaar oud. Voorheen ging ze om met haar X-Men: Days of Future Past collega Nicholas Hoult. Zij bezitten dezelfde leeftijd.



NieuwsFilm

meest populair