DVD releases week 42

Met deze week o.a. X-Men: Days of Future Past en A Million Ways to Die in the West.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

X-Men: Days of Future Past (2014)


In X-Men: Days of Future Past vechten de X-Men voor het overleven van hun ras, in maar liefst twee verschillende tijdsperioden. De personages van de oorspronkelijke X-Men-trilogie vechten samen met hun jongere ik uit First Class om hun toekomst te redden.
Bekijk de afbeelding

7500 (2014)


Een viertal vrienden vliegen met vlucht 7500 van Vista Pacific naar Japan. Tijdens de vlucht komen ze in contact met een soort bovennatuurlijke kracht. Als er een passagier om het leven komt, begint het uit de hand te lopen in het toestel.
Bekijk de afbeelding

Joe (2013)


In Joe tracht Joe Ransom zijn criminele leven achter zich te laten. Hij heeft overdag een normale baan en trekt zich 's avonds terug in een eenzaam bestaan. Als hij de vijftienjarige Gary ontmoet voelt hij zich geroepen om hem te helpen
Bekijk de afbeelding

A Million Ways to Die in the West (2014)


Een schapenhouder vlucht weg voor een vuurgevecht, waarop zijn vrouw (Amanda Seyfried) hem besluit te verlaten. Op dat moment moeten de problemen nog beginnen. De mysterieuze vrouw (Charlize Theron) van een crimineel rijdt het dorp binnen en helpt de boer moed te verzamelen. Maar dan verschijnt plots haar criminele echtgenoot, gespeeld door Liam Neeson, en de boer moet zijn eer verdedigen. Silverman speelt een hoertje die letterlijk alles doet voor geld, maar ze weigert naar bed te gaan met haar verloofde (Giovanni Ribisi) aangezien ze hiermee wil wachten tot na het huwelijk.
Bekijk de afbeelding

Endless Love (2014)


Het verhaal van een bevoordeelde vrouw en een charismatische man die meteen verliefd op elkaar worden. Hun ouders proberen hen uit elkaar te houden.
Bekijk de afbeelding

The Philosophers (2013)


Op een internationale school in Jakarta daagt een filosofieleraar zijn klas van twintig afstuderende leerlingen uit een moeilijke keuze te maken. In geval van een nucleaire ramp: wie van hen mogen dan overleven en wie moeten dood? In die keuze moeten er tien van hen afvallen, maar waarom maken ze de keuze en waar baseren ze deze op?
Bekijk de afbeelding

Koemba: de Zebra die zijn Strepen kwijt is (2013)


Khumba is een zebra die slechts op de helft van zijn lichaam strepen heeft. Als zijn bijgelovige kudde hem afstoot, gaat hij op een gedurfde reis om zijn strepen te verdienen, waarbij hij de moed vindt om alle dieren van Great Karoo te redden.
Bekijk de afbeelding

The Anomaly (2014)


Een getraumatiseerde ex-soldaat wordt wakker in de achterkant van een bestelwagen met naast hem een ontvoerde jongen.
Hij heeft nog 9 minuten en 37 seconden om uit te vissen wat er gaande is en dan... wordt ie wakker in een ander lichaam.


NieuwsFilm

meest populair