Hugh Grant zegt helemaal te stoppen met acteren

Zijn laatste film is vermoedelijk 'The Man from U.N.C.L.E.'

Acteur Hugh Grant was ooit één van de meest gewilde acteurs. Hij wist namelijk vele miljoenen (vrouwelijke) kijkers naar de bioscoopzalen te trekken met titels als Four Weddings and a Funeral (1994), Notting Hill (1999) en Bridget Jones's Diary (2001). Gisteren werd bekend dat hij afziet van een derde Bridget Jones en vandaag wordt duidelijk dat hij helemaal afscheid lijkt te nemen van de show business.

"Ik ben niet op zoek naar films. Of beter gezegd, ik ben uit de show business gestapt." aldus Grant tegenover Yahoo! Movies UK. "De show business is ellendig. Het is een zeer wrede wereld, die niemand zou moeten bezoeken. Ik speek vaak allerlei familie en vrienden, en familie van vrienden, die willen gaan acteren en ik zeg altijd dat ze het gewoon niet moeten doen. Het is wreed."

Het lijkt er dus op dat Grant helemaal klaar is met acteren. Grant, die de laatste jaren sowieso niet vaak in films te zien was, zagen we voor het laatst in het opvallende Cloud Atlas en duikt komende periode nog op in de films The Rewrite (2014) en The Man from U.N.C.L.E. (2015).



NieuwsFilm

meest populair