Jeremy Renner onthult zijn grootste liefde

En het is niet Sonni Pacheco, waarmee hij onlangs in het geheim getrouwd is.

De 43-jarige acteur Jeremy Renner (The Bourne Legacy, Hansel & Gretel: Witch Hunters) heeft besloten een boekje open te slaan over zijn huwelijk en vaderschap. Tijdens een speciale screening van de film Kill the Messenger onthulde de Amerikaanse acteur dat hij onlangs in het geheim getrouwd is. Hij wilde namelijk zijn vrouw, Sonni Pacheco, de chaos van de media besparen. "Ik heb getracht het privéleven van mijn familie te beschermen. Ik wil niet dat mijn vrouw omwille van mijn bekendheid door de media gehinderd wordt."

Tegenover Capitol File Magazine zei hij: "Het is vervelend wanneer ik buiten met mijn familie achtervolgd wordt. En het overkomt niet mij alleen. Iedereen in Hollywood moet daarmee omgaan. Ik probeer zo weinig mogelijk van mijn familie weg te geven. Ik praat er met zo weinig mogelijk mensen over. Dat houdt het ook wel interessant, vermoed ik."

Anderhalf jaar geleden werd Renner's dochter geboren, Ava Berlin. Daarover vertelde hij: "Ze heeft min of meer mijn leven verpest. Ik had onderlaatst een gesprek met mijn vrouw over hoeveel ik van mijn werk houd en alle andere fantastische dingen in ons leven. Maar dat betekent nu allemaal niets meer voor me. Nu weet ik wat echte liefde is, waar het bestaan om gaat. Een kind krijgen is het beste wat ik in mijn leven heb meegemaakt."

De Avengers: Age of Ultron-acteur vermelde daarnaast dat hij blij is zijn kind te hebben gekregen voordat hij de echtelijke binding met zijn vrouw aanging. "Inmiddels heb ik de dingen bereikt die ik wilde bereiken en daar ben ik gezegend om. Nu kan ik op mijn gemak met de familie tijd spenderen. Ik houd er van om een vader te zijn. Het enige dat veranderd is, is mijn perspectief op dingen. Ik werk nu meer dan ooit. Eerst deed ik dat louter voor mezelf, zodat ik niet oud en arm zou zijn. Dat doe ik eigenlijk nog steeds, maar nu doe ik het meer voor de toekomst van mijn baby. En als mijn werk haar welzijn belemmerd dan moet ik stoppen."



NieuwsFilm

meest populair