Casting 'X-Men: Apocalypse' begonnen

Maar voor welke rollen?

Op zijn Instagram account plaatste regisseur Bryan Singer een afbeelding met het commentaar dat het casten van zijn X-Men: Apocalypse van start gaat. We zien een hele reeks stoeltjes, uiteraard zonder acteurs erop. Voor welke rollen er nog personages gezocht moeten worden is helaas niet zeker.

Wel kunnen we daarover speculeren. Zo vertelde scenarist Simon Kinberg in het verleden al eens dat er wat mutanten van de oorspronkelijke trilogie terugkeren, maar dan (deels) gespeeld door jongere acteurs. Het betreft dan personages zoals Storm en Cyclops. "Als die personages in de film voorkomen," vertelde Kinberg, dat ze dan hercast moeten worden.

Nog zo'n personage dat nog niet gecast is, betreft de slechterik uit de titel van de film: Apocalypse. Hij werd in de aftiteling van [film=]Days of Future Past[/film] door een onbekend acteur gespeeld, maar zal waarschijnlijk in de uiteindelijke film door heel iemand anders gespeeld worden. Dat deed Marvel onlangs nog met de rol van superslechterik Thanos.

In X-Men: Apocalypse keren we terug naar de jaren '80. De X-Men krijgen in deze afsluiter van de First Class-trilogie te maken met Apocalypse, iemand die het leven van iedereen op de planeet bedreigt. De film gaat eind mei 2016 in première.

Laden

The glamorous casting process begins! #XmenApocalypse

Weergeven op Instagram



NieuwsFilm

meest populair