TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Three Musketeers (2011)

Zaterdag 11 oktober om 20:00 op RTL5

Ze staan bekend als Porthos, Athos en Aramis - de drie beste musketiers in dienst van de koning van Frankrijk. Na het ontdekken van een kwaadaardige samenzwering om de koning ten val te brengen, kruist een jonge, ambitieuze held het pad van de drie musketiers. Ze besluiten deze jongeman genaamd D'Artagnan onder hun hoede te nemen. Samen beginnen de vier aan een gevaarlijke missie om het gevaar te bestrijden, dat niet alleen de koning bedreigt, maar ook de toekomst van Europa....
Bekijk de afbeelding

Twenty Feet from Stardom (2013)

Zondag 12 oktober om 21:45 op Canvas

Achtergrondzangers leven in een wereld net achter de spotlight. Hun stemmen brengen harmonie naar de grootste bands van de wereld, maar nooit kregen we een goed beeld van wat voor leven deze zangers hebben. Tot nu.
Bekijk de afbeelding

Project X (2012)

Maandag 13 oktober om 20:30 op Veronica

Drie laatstejaarsstudenten geven een verjaardagsfeest om zo hun populariteit te verhogen. Naarmate de avond vordert en de geruchten over het feest zich steeds verder verspreiden lopen de zaken danig uit de hand.
Bekijk de afbeelding

Face/Off (1997)

Dinsdag 14 oktober om 22:20 op Veronica
Regie: John Woo

FBI-agent Sean Archer, wil koste wat kost de psychotische terrorist Castor Troy oppakken omdat deze verantwoordelijk is voor de moord op zijn zoontje. Troy wordt opgepakt, maar raakt in coma en dat zorgt voor een levensgroot probleem. Hij blijkt namelijk een levensgevaarlijke bom ergens in Los Angeles te hebben verborgen. Archer krijgt de opdracht te achterhalen waar de bom zich bevindt en is bereid om tot het uiterste te gaan. Hij ondergaat zelfs een medische ingreep waarbij zijn gezicht en dat van Troy met elkaar worden verwisseld. Terwijl Archer het leven van Troy overneemt, ontwaakt Troy ondertussen uit zijn coma en ontsnapt uit het ziekenhuis. Als hij vervolgens de identiteit van Archer overneemt, ontstaat tussen hen een waar kat-en-muis-spel om hun eigen levens weer terug te krijgen.
Bekijk de afbeelding

Jurassic Park (1993)

Woensdag 15 oktober om 20:30 op RTL7

Op een afgelegen eiland voor de kust van Costa Rica heeft de rijke, excentrieke ondernemer John Hammond een uitzonderlijk themapark gebouwd. Het park bevat prehistorische schepsels van 65 miljoen jaar terug, die door wetenschappers met behulp van DNA uit dinosaurusbloed tot leven zijn gewekt. Een select groepje wordt door Hammond uitgenodigd om voor de officiële opening een kijkje te komen nemen.
Bekijk de afbeelding

L.A. Confidential (1997)

Donderdag 16 oktober om 20:30 op Veronica

Los Angeles, begin jaren '50. Het onderzoek naar een schietpartij in een duistere kroeg brengt de speurders op het spoor van een prostitutienetwerk waarin de meisjes dubbelgangsters zijn van sterren als Marilyn Monroe, Veronica Lake of Rita Hayworth. Agenten Dudley Smith en Ed Exley, die het grondig oneens zijn over de manier waarop deze zaak moet aangepakt worden, zullen gauw ervaren dat de heren die aan het hoofd staan van het netwerk geen pottenkijkers dulden.
Bekijk de afbeelding

Beasts of the Southern Wild (2012)

Vrijdag 17 oktober om 23:00 op NPO2

Hushpuppy woont bij haar vader Wink in "de Badkuip", een gemeenschap ten zuiden van de Mississippi-Delta, aan de rand van de wereld. Wink bereidt zijn dochter met harde hand voor op de ineenstorting van het heelal gezien het feit dat hij er tegen die tijd niet meer zal zijn om haar te beschermen. Dan krijgt Wink een onverklaarbare ziekte en als gevolg daarvan raakt de natuur van slag en stijgen de temperaturen. Vervolgens smelten de ijskappen en als klap op de vuurpijl wordt er een leger van prehistorische wezens genaamd aurochs losgelaten. Vanwege al deze ellende besluit Hushpuppy om op zoek te gaan naar haar verloren moeder.


NieuwsFilm

meest populair