Joel Edgerton wil rol in Obi-Wan spin-off films

Mochten ze er komen, moet Owen Lars actieheld worden.

Onlangs was er het verhaal dat Disney en Lucasfilm aan maar liefst drie spin-off films voor Ewan McGregors Obi-Wan Kenobi werken. Twee van die films zouden zich afspelen op woestijnplaneet Tatooine. Om die reden besloot ComingSoon acteur Joel Edgerton, die in de prequel trilogie van George Lucas de rol van Owen Lars speelde, te vragen of hij interesse heeft om de rol nog eens te spelen.

"Er zit daar een geweldig verhaal en ik zou daar deel van moeten zijn," begon Edgerton. "Toen het vandaag voor het eerst aan me verteld werd, dacht ik, 'Ooh, dat klinkt cool!' Ik vind dat wat nu in Londen gebeurt erg cool klinkt. Ik weet dat J.J. Abrams een geweldig regisseur is. De grote meester van de reboot. Hij blinkt uit in verhaal en hij is fantastisch in personages en kan goed nieuwe gezichten, maar ook oude gezichten naar het witte doek brengen. Ik denk dat als je Star Wars gaat rebooten, je geen ultra-beroemde mensen moet casten. Dus wat hij gedaan heeft is geweldig, met Adam Driver en Oscar Iscaac en nog een boel mensen die je nauwelijks kent."

Als hij dan terug zou mogen keren, wil Edgerton graag actiescènes krijgen. "Ik wil niet alleen een nerderige vochtboer worden. Als je kijkt naar Owen in 'Episode IV', zie je dat hij ook wat moeilijke dingen meegemaakt heeft. Ik denk dat hij meegevochten heeft bij verschillende veldslagen."



NieuwsFilm

meest populair