Bioscoopreleases week 41

Met o.a. Dracula Untold en Locke.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Dracula Untold (2014)

Regie: Gary Shore

Dracula: Year Zero wordt een oorsprongsverhaal en negeert de Bram Stoker roman compleet. Het verhaal volgt Vlad the Impaler, de legendarische Roemeense heerser die er een gewoonte van maakte om zijn vijanden te spietsen. Uiteindelijk groet Vlad uit tot onze bekende bloedzuiger.
Bekijk de afbeelding

In jouw naam (2014)


Een succesvol stel is dolblij als hun eerste kind geboren wordt. Maar het prille geluk, dat de kroon op hun liefde moet zijn, maakt hen tegelijkertijd uiterst kwetsbaar. Een verhaal over liefde en dood.
Bekijk de afbeelding

Locke (2013)


Ivan Locke (Tom Hardy) heeft hard gewerkt om een goed leven voor zichzelf te hebben. Vanavond zal dat leven echter totaal uiteenvallen. Aan de vooravond van de grootste uitdaging uit zijn carrière, krijgt hij een telefoontje dat een reeks gebeurtenissen in beweging zet die zijn familie, werk en ziel zal ontrafelen.
Bekijk de afbeelding

The Hundred-Foot Journey (2014)


Het verhaal van een Indiase familie die naar Frankrijk verhuist en daar tegenover een restaurant met enkele Michelin-sterren een eigen restaurant opent.
Bekijk de afbeelding

Hector and the Search for Happiness (2014)


Hector is een psychiater die het maar niet voor elkaar krijgt om zijn patiënten te helpen. Er ontbreekt iets in zijn leven en hij besluit op zoek te gaan naar geluk, waar het ook mag wezen.
Bekijk de afbeelding

Dummie de Mummie (2014)


Goos Guts woont in het saaiste dorp van de wereld. Maar dat staat snel te veranderen want op een dag ontmoet Goos in de tuin een levende mummie. Goos en zijn vader Klaas vinden het een goede oplossing om gewoon te doen alsof Dummie hun Egyptische neefje is, op een heel stoer avontuur. Dummie moet mee naar school, maar mag nooit zijn magische scarabee kwijtraken.
Bekijk de afbeelding

Drift (2013)


Een Belgisch koppel van in de veertig staat dicht bij elkaar en leeft erg fysiek. De vrouw wordt echter ongeneeslijk ziek en lijdt veel pijn. Ze reizen naar het buitenland, naar de bergen in de Karpaten, om daar een poëtische euthanasie te plegen.
Bekijk de afbeelding

Johan en de Verenkoning (2014)


Johan woont met zijn papa op een groot schip, ver weg van de bewoonde wereld. Zolang als Johan zich kan herinneren, wonen ze daar. Toen Johan 3 jaar oud was, verdween zijn mama. Johan denkt dat de Verenkoning haar heeft meegenomen. Hij mist zijn mama, maar is ervan overtuigd dat de flessenpost die hij regelmatig in zee werpt, haar bereikt. Johan verveelt zich geen moment op het schip. Je kunt er vissen en duiken en er valt altijd wel iets te repareren. Op een dag is Johan alleen aan boord en vangt een verward bericht op over de Verenkoning. Voor Johan is dat het begin van een machtig mooi avontuur. Het avontuur van een kind dat één grote wens heeft: zijn mama vinden.


NieuwsFilm

meest populair