DVD releases week 41

Met o.a. Maleficent en City of Violence.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Maleficent (2014)


In Maleficent zien we de mooie en onschuldige Maleficent opgroeien in een vreedzaam bos. Als het bos aangevallen wordt door een leger, blijkt ze de grootste kracht te zijn die het land wil beschermen. Ze wordt bedrogen en haar hart verandert daardoor langzaam in steen. Maleficent wil wraak, en betovert de pasgeboren baby Aurora van de nieuwe koning, die vroeger haar vijand was. Als Aurora opgroeit, beseft Maleficent zich dat het meisje de sleutel tot vrede is, en wellicht ook tot haar ware geluk.
Bekijk de afbeelding

About Last Night (2014)

Regie: Steve Pink

'About Last Night' volgt de nieuwe liefdes van twee koppels van de bar tot aan de slaapkamer, waarin ze uiteindelijk op de proef worden gesteld in de echte wereld. Danny (Micheal Ealy) begint een relatie met Debbie waardoor zijn leven een geheel andere wending aanneemt. De beste vriendin van Debbie, Joan (Regina Hall), komt er achter dat het vinden van en het vasthouden van de ware liefde gecompliceerder is dan het lijkt.
Bekijk de afbeelding

Sinterklaas en de pepernoten chaos (2013)


Het gaat niet goed met het bedrijf van Brutus Brein. Daarom besluit hij Sinterklaas te beroven. De slimme kinderen Milan en Eva hebben echter de plannen ontdekt en doen er alles om Sinterklaas in te lichten.
Bekijk de afbeelding

City of Violence (2013)


Kaapstad, 2010. Een verminkt lijk wordt ontdekt in de botanische tuinen. Ali Neuman, chef van de politie, onderzoekt de mysterieuze omstandigheden waaronder de dochter van de vroegere rugbykampioen Stewart Weitz vermoord is en doet een ontstellende ontdekking. Een drug waarvan de samenstelling onbekend is lijkt de oorzaak van de moord te zijn...
Bekijk de afbeelding

Stuk! (2014)


Elizabeth wordt gepest en daar heeft ze het moeilijk mee. Ook omdat de leukste jongen van school, Alec, haar nauwelijks ziet staan. Die heeft alleen maar oog voor Riley, zo'n meisje dat alles lijkt te hebben. Maar dan is er plotseling de kans om de rollen om te draaien...
Bekijk de afbeelding

Toen was geluk heel gewoon: De film (2014)


1974. Het Nederlandse voetbalelftal heeft net de WK-finale verloren van West-Duitsland. Het hele land rouwt, en uit frustratie gooit Jaap Kooijman de gloednieuwe kleurentelevisie uit het raam.
Bekijk de afbeelding

Decoding Annie Parker (2013)


Twee vrouwen zijn vijftien jaar lang in een strijd verwikkeld. Annie Parker krijgt te horen dat ze, net als haar moeder en zus, borstkanker heeft. Ondertussen doet geneticus Mary-Claire King na lange tijd een revolutionaire ontdekking, namelijk het BRCA1 gen en diens link met de ziekte.
Bekijk de afbeelding

The Grand Seduction (2013)


Een klein vissersdorpje is nodig toe aan een dokter. Naast het feit dat de bewoners rondlopen met tal van kwaaltjes, moet de arts er ook voor zorgen dat de lokale fabriek open blijft. Wanneer er op een dag een jonge arts het dorp komt binnenlopen, doet de burgemeester er alles aan om indruk op hem te maken.
Bekijk de afbeelding

Goodbye World (2013)


Als een mysterieuze terroristische aanval chaos in de steden veroorzaakt, besluit een vriendengroep onderdak te zoeken in een klein huisje ergens op het platteland. Maar de uitdagingen die komen kijken bij het leven in een post-apocalyptische wereld, eisen al snel hun tol op de relaties binnen de groep.


NieuwsFilm

meest populair