Jeremy Renner draagt 'Black Widow' masker

Hij besloot iedereen de stuipen op het lijf te jagen tijdens de opnames van 'The Avengers: Age of Ultron.'

Er gaat een nieuwe angstaanjagende foto over het internet en acteur Jeremy Renner (The Hurt Locker, American Hustle) is er verantwoordelijk voor. De 43-jarige Amerikaan besloot tijdens de filmopnames van de superhelden film The Avengers: Age of Ultron een masker van actrice Scarlett Johansson's gezicht te dragen. Deze behoort namelijk tot één van haar stunt-dubbelgangers.

De foto werd op Jeremy Renner's Facebook geplaatst met de ondertiteling: "Hawkeye en Widow? Widow en Hawkeye? Hmmm. Wat als ze een baby kregen?" De vermakelijke plagerij is door zo'n 8.000 mensen leuk gevonden.



Het uitvoeren van praktische grappen is niet onbekend in Hollywood. Zo zaten George Clooney en Brad Pitt continue op elkaars huid tijdens de opnames van de Ocean's films. Brad Pitt liet bijvoorbeeld een Italiaanse werkploeg weten dat ze geen oogcontact met Clooney mochten maken en ze hem moesten aanspreken met Daniel of Mr. Ocean. Dit zou een week of twee hebben standgehouden.

De 58-jarige Mel Gibson vond het ook een grappig plan om Jodie Foster's script van Maverick te herschrijven, zodat ze enkel tenenkrommende teksten had. Foster nam wraak door Gibson's liefde voor Schotland in de zeik te nemen toen hij prijzen voor Braveheart won. Ze had een doedelzakspeler ingehuurd om Gibson te achtervolgen tijdens het Vanity Fair Oscar feestje in 1995.

Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe nam geen collega's in de zeik tijdens de filmopnames van zijn wereldberoemde films. Hij vond het een geschikte onderneming om de paparazzi beet te nemen toen hij in 2007 aan een toneelstuk mee deed getiteld Equus. Het viel hem destijds op dat wanneer hij het gebouw verliet, de fotografen geen kiekjes namen omdat hij dezelfde kleding van de vorige dag aanhad en dat geen geld opbracht. Deze ontdekking zorgde ervoor dat Radcliffe vijf maanden lang hetzelfde droeg.

Renner en Johansson zullen eind april 2015 in onze bioscopen te zien zijn in de door Joss Whedon geregisseerde Marvel film.



NieuwsFilm

meest populair