DVD releases week 39

Met o.a. Grace of Monaco, Sabotage & Escape from Planet Earth

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Faces in the Crowd (2011)


Faces in the Crowd gaat over een vrouw die aan een seriemoordenaar ontsnapt en in het ziekenhuis wakker wordt met 'prosopagnosie' of gezichtsblindheid. Terwijl ze niet langer in staat is om gezichten te herkennen, moet ze op de vlucht voor haar belager, die alle mogelijke getuigen wil uitschakelen.
Bekijk de afbeelding

Devil's Knot (2013)


De film gaat over de West Memphis Three, drie mannen die 18 jaar in de cel hebben vastgezeten omdat ze waren veroordeeld voor de moord op drie achtjarige jongens. Ze werden onlangs vrijgelaten omdat er niet genoeg bewijs was voor hun veroordeling.
Bekijk de afbeelding

Grace of Monaco (2014)


De film, Grace of Monaco, zal zich afspelen in 1961 en '62, toen de voormalig actrice Kelly al prinses was van Monaco, dat een felle strijd uitvocht met Frankrijk. De invloed van Kelly achter de schermen was cruciaal om het conflict niet uit de hand te laten lopen.
Bekijk de afbeelding

The Letter (2012)

Regie: Jay Anania

In 'The Letter' kampt het personage Martine (Ryder) met hallucinaties waardoor ze behoorlijk paranoïde raakt. Ze vermoedt dat een persoon in haar omgeving haar wil vergiftigen en verdenkt onder meer haar collega Tyrone (Franco) en haar vriendje Raymond (Hamilton). Ook in haar werk als theaterregisseuse begint ze de draad te verliezen, doordat de grens tussen fictie en werkelijkheid in haar script voor een toneelstuk steeds verder vervaagt.
Bekijk de afbeelding

Sabotage (2014)

Regie: David Ayer

In Breacher pleegt een elitekorps een aanslag op een beveiligd huis van drugsbazen, waarbij de militairen miljoenen dollars incasseren. Het korps denkt dat de missie is geslaagd, maar dan wordt de ene na de andere agent vermoord.
Bekijk de afbeelding

Escape from Planet Earth (2013)


Astronaut Scorch Supernova is een held op de planeet Baab, waar hij vandaan komt. Scorch is een meester in reddingsorganisaties, die hij samen met zijn broertje Gary uitvoert. Als hun chef Lena meedeelt dat er een SOS ontvangen is van een zeer gevaarlijke planeet, begint Scorch in zijn eentje aan de missie. Maar dan wordt hij in de val gelokt door slechterik Shanker en ligt het lot van de reddingsactie en het universum in handen van Gary en zijn broer.
Bekijk de afbeelding

Belle en het Beest (2014)


La belle et la bête speelt zich af in 1720. Een geruïneerde koopman moet met zijn zes kinderen, waaronder de vrolijke Belle, naar het platteland verhuizen. Als de koopman een roos steelt van het Beest wordt hij ter dood veroordeeld. Belle besluit de plaats in te nemen van haar vader. Eenmaal op het kasteel van het Beest aangekomen blijken de zaken er toch een stuk sprookjesachtiger aan toe te gaan.
Bekijk de afbeelding

Night Moves (2013)


Een dramafilm die draait om drie milieuactivisten die plannen maken om een dam op te blazen. Josh is de leider van de groep, Dena zorgt voor de financiën en Harmon is de man achter de bom.
Bekijk de afbeelding

Walk of Shame (2014)


De droom van een verslaggeefster, om nieuwsanchor te worden, komt in het gevaar als haar one-night stand haar in Los Angeles achterlaat zonder telefoon, auto, identiteitsbewijs of geld, en slechts acht uur om naar het belangrijkste sollicitatiegesprek van haar leven te gaan.
Bekijk de afbeelding

Starred Up (2013)


Eric Love is een gevaarlijke 19-jarige jongen. Hij wordt overgeplaatst naar een andere gevangenis, waar hij zijn gelijke ontmoet. Die blijkt zijn vader te zijn.
Bekijk de afbeelding

Supercondriaque (2014)

Regie: Dany Boon

De 40-jarige Romain Faubert heeft geen vrouw en geen kinderen. Als fotograaf voor een online medisch woordenboek heeft hij maar een moeilijk leven. Hij heeft last van hypochondrie en heeft als enige vriend de huisarts Dimitri Zvenka, die ooit de fout maakte vriendelijk tegen Romain te zijn. Daar heeft hij nu spijt van, want Romain is een opdringerige patiënt die de dokter en zijn vrouw op de zenuwen werkt. De enige uitweg lijkt het vinden van een vrouw voor Romain, maar dat is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt.
Bekijk de afbeelding

Tom yum goong 2 (2013)


Kham's olifant wordt weer ontvoerd en hij moet alles eraan doen om hem weer terug te vinden.
Bekijk de afbeelding

A Good Man (2014)


Alexander lijkt de perfecte soldaat te zijn. Dan sterft een klein meisje in zijn handen tijdens een missie in Irak. Sam Huang is een handhaver voor de Chinese Triad, die zijn schuld aflost voor het verzorgen van een veilige doorgang van zijn zusje Mya naar de VS. Als de wrede Mr. Chen de moorden die hij heeft gepleegd in de schoenen schuift van Sam, ontvoert hij tevens Mya en geeft haar over aan de maffia. Alexander besluit Sam te helpen om zijn zus terug te krijgen en de Triad te verslaan.
Bekijk de afbeelding

The Dogfather (2010)


Als de bulldog Sonny, de rechterhand van een maffiebaas, de ring van zijn baas inslikt, beginnen twee handlangers aan een moeilijke missie. Ze moeten de ring terugkrijgen, maar Sonny is geadopteerd door een nieuwe familie...


NieuwsFilm

meest populair